resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 448
    jan olde riekerink için olumlu düşünüyorum ve dursun aydın özbek'in en iyi en isabetli icraatı diye düşünüyorum. bir şartla; wesley sneijder ile birlikte yola devam edilecek.

    yıllarca ajax altyapısında çalışmış olması, teknik, taktik ve sistem açısından müthiş bir donanıma sahip olduğunun delili.

    kariyeri iyi olmayabilir ama mancini, prandelli, mustafa denizli gibi nice kariyerli hocalarla çalıştık ve sonuçlar herkesin malumu. üstelik zinedin zidane, pep guardiola, jose morinho kariyerleri sıfırken dünyanın ilk onuna giren takımların başına geçtiler ve harikalar yarattılar. yani kariyer ölçü değil tek başına.

    riekerink'in bizdeki istatistiği 9 maç, üç yenilgi, üç beraberlik, üç galibiyet. yenilgilerin ilk maçlarda olduğunu ve hiçbir hoca'nın gelir gelmez takımı değiştiremeyeceği gerçeği karşısında istatistiğe şu anda bir kenara bırakmak gerektiğine inanıyorum. kaldı ki ziraat türkiye kupasında da iki galibiyet bir beraberliği var.

    riekerink takıma ve oyuna dokunuşlarıyla çok iyi işaretler verdi. umarım ve dilerim galatasaray'ın verdiği bu şansı çok iyi değerlendirir ve kendisini ispat eder.

    kendilerine yürekten başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın