• 88
    (bkz: bilal kısa yok emre çolak yok kim var ulan it)

    şaka bir yana tanım gerekirse, takımda kulübeden girip bir şeyler değiştirme olasılığı olan bütün oyuncularla yollarımızı ayırdığımız bölge. hamitle anlaşmak üzereymişiz, ama onun hem sezonun hatırı sayılır bir kısmını sakat geçirmesinden hem de yaşının 35'e dayanmasından dolayı sağlamken bile çok bir şey verebileceğini sanmıyorum. donk zaten malum. geriye bir tek selçuk kalmış durumda.

    ayrıca, her ne kadar yabancı sınırı kalmamış gibi davransak da hala ilk 18'de 7 tane türk oyuncunun bulunması gerekiyor ve böyle bir durumda yedek kalmayı sorun etmeyecek, girdiğinde ise elinden geleni yapacak, mücadele edecek, top tutacak karakterde oyuncular olan bilal ve emre mutlaka işe yarardı bu kadroda. kaldı ki, ben dursun özbek yönetiminin gönderilen bu iki oyuncu yerine yerlerini dolduracak kalitede yabancılar alabileceğinden bile şüpheliyim.

    defansımız ve forvetimiz hep sorunluydu, orta sahamız ise iyi kötü idare eder bir durumdaydı. dursun özbek yönetimi ise sağolsun defans ve forvetin kalitesini artırmak yerine orta sahayı onun kalitesi(zliği)ne çekmeyi tercih etti. önce geçen sezon melo'nun gönderilip yerine donk'un alınması, şimdi ise iyi kötü iş yapabilecek iki rotasyon oyuncumuzla yolların ayrılması... transfer yapılacak mı o ise hala belli değil çünkü daha hocamız belli değil (riekerink kalacak deniyor ama resmi açıklama yapılmadı henüz). yatacak yerin yok dursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın