resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 394
    2012-2013 sezonu şampiyonluğundan beri en akıllısından en iş bilmezine en yetkilisinden çocuk yaştaki taraftarına kadar akıl tutulması yaşayan güzel galatasarayımın geldiği son nokta olan hollandalı altyapı hocası.

    son 20 yılda ikinci kez yerel başarıları aşıp gerçek hedefe yürümeye karar vermişken daraltılan yabancı kuralları antrenör ayartmaları ile dış kaynaklı, antrenörünü, futbolcusunu yönetemeyen defalarca tercih hataları yapan; her türlü yöneticisiyle, kongre üyesiyle, antrenörüyle, futbolcusuyla iç kaynaklı problemler sayesinde yine kendi rutinine döndürülmüş oldu galatasaray. yine 87 öncesi sezonlardan birini yaşadık bu yıl kupayla eğlendik, avrupa cezasını teke indirdiğimize sevindik. son 10 yılda 4. kez şampiyonluk yarışı bile veremedik ne yazık ki.

    akıl tutulmasının son halkası da kendi işinde gayet başarılı olan riekerink oldu. futbolcular ona uyum sağladığı için değil, bu adam geçmişte başarılı olduğu için değil, sırf o takımın futbolcularına uyum sağladığı için gelecek yıl teknik adam olarak onunla devam etmek tam da dursun özbek tarzı bir yöneticilik olur. sevgili arkadaşlar bu adamın asıl işi bu değil biz ne zamandan beri oyuncunun anterenör belirlediği bir takım olduk ya da ne zaman böyle davrandığımızda sürekli başarılar elde edebildik. abilerle bir şekilde biten sezonların sonrası hep büyük hüsran olmadı mı?

    dursun özbek yönetimi daha iyi bir antrenör bulamayabilir haklısınız benim de çok ümidim yok. ama öyle olacaksa bile herkes kendi işini yapsın en azından riekerink altyapıda başarılı olsun. öbür türlü altyapımız yine boş kalacak ve çakma bir teknik direktörümüz olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın