resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2349
    galatasaray yönetiminde olması gerektiğini düşündüğüm ancak kesinlikle başkan olmamasına inandığım şahıs sırf bunu dediğim için bile çokça karşı çıkan olacaktır ancak bu dediğimi biraz fikir ile savunmaya çalışayım.

    birincisi bir çok liseli boşboğaz gibi işkembeden hulk'u alacağım falan demiyor. buna zıt olarak almayacağız da diyerek taraftarı gereksiz beklentiye sokuyor sonra da patlıyor. geçen yıl ibrahimoviç'te olan şey bu yaz fatih terim için oluyor adamın bişey dediği yok yavaş yavaş insanlar fatih terim diye kurulmaya başladılar.

    ffp bilincinde olması benim için en büyük artı. vizyonist başkanımıza defalarca böğüre böğüre uyarılmasına rağmen hiç bir şey yapmamış ve bugün bu sorunla bizi başbaşa bırakmıştır. alınan avrupa cezasında en az payı olan ise yine bu arkadaştır zira rakamlar ortada yıllar sonra borç alacak farkımız ilk defa geri yöne dönmüştür. herkesin bol keseden attığı zamanında vizyonistte bol bol kullanmıştı bu argümanları ama tek bir çivi çakılmayan ali sami yen oteline başlamış salon izin gerekli izinleri tamamlamıştır.

    benimde çok kızdığım özelliklerine gelirsek boş konuşması öncelikle. gerçi bu yaz susarak o işide kapatıyor gibi her kamera gördüğünde konuşmak zorunda değilsin sen işini yap ya.

    sponsorluklar: gerçekten inanılmaz kötü, berbat koskoca kulübün göğüs ve kol sponsoru yok şu an. daha öncede yapılan anlaşma 9 milyon tl gibi komik bir rakamdı. stadın iki tane tribünü hala boş şekilde duruyor. (doğu ve batı) basketbolda türk telekom kapımızda yatacak neredeyse birleşelim diye dedelerin aklına uyup birleşmiyor.

    transfer konusu yine kötü ama kötünün iyisi. benim görüşüme göre hele ki avrupa'da yokken ''takviye'' niteliğinde eldeki oyuncudan çok da bir fazlası olmayıp tek mahareti ucuz olması olan oyunculardan kesinlikle uzak durması lazım. ilk başta hamza ve cüneyt ikilisinin modern futboldan uzak bakış açısının kurbanı oldu. daha sonra ise bir donk kazığı yedik. he vizyonist arkadaşın attığı kazıklara göre bişey değildir. menejerlere, bülent adlı ''danışmanına'' yedirdiği paralar ortadayken sinirleniyorum ama iş bilmezliğine veriyorum art niyetli değil hiç değilse.

    sözlükle ilintili en kızdığım nokta ise transfer yapacak bir becerisi olmadığı görüşü. transfer dediğimiz olay para olayı ve menejer olayı olduğu için parayı verirse transferi yaparsın. yani kendisi oyuncu ile görüştüğü falan yoktu vizyonist arkadaşın. ceylan sen şunu getir komisyonun bu kadar arttırırım. vay danışmancığım sen bu transferde çok emek sarfettin al şu cukkayı gibi.

    gelirden dem vuranlar için de bu adamı şöyle savunurum. lig şampiyonluklarına ipotek konulduğu, şampiyonlar liginde çeyrek finallerin yapıldığı türkiye forma satış rekorlarının kırıldığı yıllarda galatasaray sırasıyla 38 ve 74 milyon euro zarar etmiştir. şu anda ise şubat sonu itibariyle zarar 18 milyon euro seviyesindedir. bu transfer döneminde de kadroya doldurulan çöpleri gönderir 3-4 tane verimli transfer yaparsa takım bir daha hem kafaya girer hem de muhtemelen galatasaray gelecek yıl zarar etmeden veya yine az zarar ederek yılı kapatır. (avrupa olsa kar da eder.)

    bu manada ben kendisinden haz etmiyorum ama liseli dedeler saolsun bana ölümü gösterip sıtmaya razı etmişlerdir.

    ayrıca aysal'ı savunacağım diye bu tür saçma sapan maddi kayıplara göz yumanları, sıvayanları gördükçe daha çok savunasım geliyor bu adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın