• 14783
    sezonu kotunun kotusunun iyisi seklinde bitiren takim. transfer sezonundan tek bir beklentim var: su takimdaki cer copu temizleyin artik. hic bir boka yaramayan, yalandan antremana cikan oyunculari gonderin gitsin.

    ornek su: isyerinize gittiniz, ofiste tum gun hicbisi yapmayan, katki vermeyen, toplantilara katilmayan 10-15 calisan var. yani her 3 calisandan 1i aylagin teki, ancak cay kahve, salla basini al maasini... o isyerinde hirs, rekabet, basari olur mu? olmaz, olmuyor, olmayacak.

    eray iscan
    tarik camdal
    umut gundogan
    lucas ontivero
    ryan donk
    jose rodriguez
    salih dursun
    sercan yildirim
    oguzhan kayar
    endogan adili
    furkan ozcal
    blerim dzemaili
    jem karacan
    hamit altintop.

    bu isimlerin hepsini yollayamayabilirsiniz, ama bir durus gosterebilirsiniz. kampa almazsiniz mesela. kendine kulup bul, a takimla calisamazsin dersiniz. ki belirteyim, bence gonderilmesi gereken umut bulut'u, sabri sarioglu'nu, olcan adin'i, aurelien chedjou'yu, ve yasin oztekin'i yazmadim, onlara daha gelemeden tam 15 oyuncu var gitmesi gereken.

    galatasaray formasi giyen birinin keyfe keder bir kariyer geciremeyecegini, yalandan iki antremana cikip zengin hayati yasayamayacagini, bu kulupte oyle herkesin oynayamayacagini ve kalabilmek icin ellerinden geleni yapmalari gerektigini, hatta bunun da yeterli olmayabilecegini herkese gostermek zorundasiniz artik.

    bu 3 yillik kangrenden kurtulmak, yapacaginiz herhangi bir ortasaha stoper bilmemne transferinden kat kat daha onemli. gerekirse hic bir transfer yapmayin, ama bu vasifsizlari gonderin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın