• 14758
    önümüzdeki sene hedefe ulaşabilmesi için, bu sene mutlaka ama mutlaka nokta atışı transfer yapması lazım. bu nedenle öncelikle söylemeliyim ki umarım emrah başsan transferi gerçekleşmez. yapmamız gereken en önemli iki transfer adam yiyen bir orta saha ve top indirip pas dağıtan bir forvet. bunun dışında mutlak surette sağlam ve tecrübeli bir stoper. öyle emrah başsan'larla adem büyük'lerle galatasaray'ın derdine çare bulamazsınız.

    oynamamız gereken futbol dizilişi ise 4-1-2-3 olmalı. şöyle bir dsiliş gösterecek olursak;

    -----------------------------muslera---------------------------------
    -------------denayer(koray)-----transfer(hakan)------------------
    linnes---------------------------------------------------telles(carole)
    ------------------------------transfer----------------------------------
    ------------------------selçuk---------wesley-------------------------
    sinan(bruma)--------------------------------------------poldi(yasin)
    -------------------------------transfer(sinan)------------------------

    yedek kulübemiz az ve kalifiye olmalı. forma şansı bulamayacak genç oyuncular mutlaka en az süper lig seviyesindeki takımlara kiralanmalı. bundan kasıt, jose, koray, volkan pala gibi a takımda fazla süre alamamış oyuncular. kadromuzda stoper için kulübede bulundurabileceğimiz oyuncular; hakan balta ve kiralık emre can olabilir. sol bekte sıkıntı yaşamamak adına telles bu yıl bizimle kalmalı. sağ bek için ucuz ve kaliteli bir isim bulmalıyız. orta sahada bilal kısa selçuk'la sezon boyu değişerek oynayabilir. başka türlü faydalı olamaz. emre çolak'ın faydalı olması için istikrarlı şekilde süre alması lazım. bu aşamada wesley ile her maç paylaşımlı süre almaları iki oyuncudan da maksimum faydayı almamızı sağlayacaktır. bruma kesinlikle ihtiyaç duyacağımız bir isim. maç içerisinde farklı pozisyonlarda oynayabilecek esnek bir kadro için muazzam bir destek gelecektir kendisinden kuşkusuz.

    bunun dışında; kaleci eray, sağ bek tarık, sabri, sol bek ve sol açık olcan, forvet umut bulut bu kadroda farazi yer işgal eden oyuncular. gitmeleri hem bizler hem de onlar adına yararlı olacaktır. blerim ise orta sahayı yedekleme açısından düşünülebilir. tabi bu arada altyapı oyuncularının da kadroya yavaştan takviyesi geleceğimiz adına önemli. mesela önümüzdeki sene muhammet yeşilyurt, volkan pala, emrecan coşkun gibi oyuncular zaman zaman forma giyebilmeli, dahası ilk 11 başlayabilmelidir.

    bütün bunlar sağlandıktan sonra taraftar sakin kalıp, sosyal medyadan galeyana gelmezse güzel günler görmemiz olası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın