resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2272
    şimdi şöyle bir şey var, faruk süren'den sonra gelen başkanların hepsi için galatasaray taraftarı "gelmiş geçmiş en kötü başkan..." yorumunda bulunur genelde. "bundan daha kötüsü gelemez..." derler, deriz; "bir fenerli yönetse bu kadar kötü hale getiremezdi takımı..." derler, deriz. ünal aysal ve duygun yarsuvat dönemlerini tenzih ediyorum. ki onlar için de bu sözleri sarf eden taraftarlar oldu. bu, o anki başkana "şimdiye kadarki en kötü galatasaray başkanı..." deme muhabbetinin en önemli temsilcisi de kuşkusuz hıncal uluç'tur tabii. hatta o ünal aysal ve duygun yarsuvat dönemlerinde de mezkur başkanlara bu ithamda bulunmuştur. "fener, şu galatasaray'ı futbol tanrılarının bir mucizesi gerçekleşmezse en az 6'lık yapar..." muhabbetiyle beraber diğer favori klişesi de budur zaten. (bkz: hıncal uluç goygoyları/@haginin topugu)

    lakin dursun aydın özbek bir başka yahu. hani level atlamak diye bir şey varsa bu adam "en kötü başkanlık"ta level atlamış, bayrağı ulaşılamaz bir noktaya dikmiş vaziyette. daha uç bir nokta olma ihtimalini görmüyorum. yani ne bileyim adnan polat ve rahmetli özhan canaydın'ın başkanlık melekelerini blender'da çekip üstüne de bir tutam adnan sezgin bir tutam da bülent tulun yöneticiliği serpsen bu raddeye ulaşamazsın gibi geliyor bana.

    yalnız şu da var, biz bu muhabbetleri dediğim gibi özhan canaydın döneminde yaptık, "daha kötüsü gelemez." dedik; adnan polat geldi.
    adnan polat döneminde de yaptık, "artık bundan kötüsü gelemez, öyle bir şey olamaz." dedik; dursun özbek geldi.
    peki, bu ivmeye bakarsak dursun özbek'ten sonra kim gelecek? dinçer azaphan mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın