resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Botafogo
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2537
    en kotu 11e secilmis diye tu kaka edilmemesi gereken futbolcu. tamam iyi de kimse bu adamdan maicon olmasini beklemiyor veya roberto carlos.

    ama bu adam galatasaray'da oynarken pozitif bir enerjisi ve sinerjisi vardi, mutevazi ve sosyal bir cocuk. cogumuz o yasta ayri ciktigi evde bulasigi yikayamazken telles cocuk yasta turkiye'ye geldi ve direk chelsea macina cikti. kendisini gelistirmek isteyen homurdanmayan, annemi ozledim eve donmek istiyorum demeyen, insanlarla gecinebilen ve bu yonuyle mental olarak guclu bir futbolcu. gecen seneki sampiyonlukta emegi yoktur diyen art niyetlidir bence. hic degilse acin olimpiyat stadinda oynanan 2-0 kazandigimiz besiktas macini izleyin.

    kendisini ilah ilan eden yok ama gelirse eminim iyi katki yapar hem de avrupa'nin en sert liginde oynayarak tecrube kazanmis bir sekilde gelmesi bizim avantajimiz olur. satabilir miyiz. elbette. sonucta 24 yasinda elbet bir alici bulunur. ama yilin en kotu 11'ine secilmesi bekleneni gosterememesidir kotu futbolcu oldugunu degil. yoksa bu adama bunu diyen kaciniz arda turan veya van der vaart icin "rezil les" futbolcu diyebilirsiniz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın