• 11
    içlerinden bir tanesi de benim.

    özellikle telles konusunda ısrarcıyım. kimseden marcelo ya da roberto carlos yaratma sevdalısı değilim. ancak galatasaray kadro kalitesinin üzerinde futbolcular oldukları, galatasaray standardının da altında maaş aldıkları için bana göre takımda tutulmalı. ayrıca potansiyelinin de henüz sadece belli bir kısmını yansıttığı kanısındayım. önümüzdeki sezon carole ile birlikte sol koridoru bazen aynı anda bazen rotasyonla paylaşmalılar.

    bruma ise 12 milyon eu'luk bir yatırım. bu gün 5-6 milyon eu'ya satılması bana göre akıllıca değil. bu adam daha fazla düşmez. ancak yine 10-12 milyon eu bandına çıkması mümkün. sadece doğru pozisyon alan bir forvet ve isabet ortalamasını geliştireceği ortalarla bile takıma katkısı ciddi derecede artacaktır.

    herkes kabul etmeli ki biz premier lig'de oynamıyoruz. milyon sterlinler akmıyor takıma yayın ve ürün satışından. dolayısıyla ihtiyacımız olan futbolcuyu yetiştirmemiz, emek harcamamız gerekiyor. emek olmadan kazanç da olmuyor. arsenal bile senelerce bu yolu uyguladı. dordmun da... biz paşa torunu olmadığımıza göre aynı taşın altına elimizi sokmalıyız. ülke olarak armut piş ağzımıza düş bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın