• 149
    galatasaray kaybetse daha iyi olur imalı entry yazanlara özelden mesaj atıp gerçekten mi söylüyorsun bunu diye sorasım var, o derece inanamıyorum bu entrylere. nasıl yani ya, sneijder 30 metreden bir tane sallasa sevinmeyecek misiniz, sinan depara kalkıp beşiktaş savunmasını mal ettikten sonra ilk derbi golünü atsa sevinmeyecek misiniz? bu soruları sorarken hala bu durumu hayretle karşıladığım-kabullenemediğim belli oluyordur sanırım. benim için galatasaray'ın kaybetmesini istemek bir seçenek değil, hiç bir zaman da olamaz.

    avrupa'ya açılan pencere, galatasaray madrid'le oynasa bile kazanmaya oynar günlerinden nereye geldik. fener şampiyon olmasın biz 2 sene avrupaya gitmeyelim. bu mu yani? galatasaray'ın bir hocası vardı, şimdi ismini vermeyeyim, ismini verince huylanan arkadaşlar oluyor, malesef her maçta galibiyet bekliyoruz demişti, hepimiz(kendimi de dahil ediyorum) bu açıklamayı eleştirmiştik. hatta avrupa maçlarında küçük düşündüğü için vizyonsuz diyenler de olmuştu belki de hakikaten vizyonsuz bir hocaydı ama mevzu bu değil. sezon biraz ilerledi o hocaya vizyonsuz diyenler, gerekirse 2 sene avrupa'ya gitmeyiz fenerbahçe şampiyon olmasın der oldu. ortada büyük bir çelişki var gibi geliyor nedense.

    beşiktaş kazansından sonra şöyle savunma cümleleri geliyor;
    fener 4.yıldızı takmasın ---> taksın, bize ne? tarih 4.yıldızı ilk kazanan kulüp olarak bizi çoktan yazdı zaten. fenerbahçe'nin sonsuza kadar 3 yıldızlı kalacak hali yok.
    şikeciler şampiyon olmasın ---> konuyla alakasız. her durum kendi zamanı içerisinde değerlendirilmeli. fenerbahçe'nin 2010/2011 şampiyonluğu elinden alınmalıydı. 2015/2016 sezonunda şampiyon olmayı hakediyorlarsa zaten olurlar, bizlik bir durum yok. şampiyonluğu haketmiyorlarsa gider başakşehir'e de puan verirler, bu bu kadar net. geçen sene küme düşen kayseri erciyes'e kendi evlerinde puan verdi bunlar, normal şartlar altında oynanan 34 maçlık bir futbol sezonu düşük ihtimalle haksız bir şampiyon çıkarır. çok yüksek olasılıkla hak eden kazanıyor.
    beşiktaş daha sempatik takım, ayrıca yükselenim çarşı ---> beşiktaş'ı tut o zaman.

    beşiktaş maça zaten ağır favori çıkıyor, kazanacaksa zaten kazanır, tutup bir de galatasaraylıların beşiktaş beşiktaş diye çığırtkanlık yapmasına gerek yok. biz kendi işimize bakalım.

    2-2 veya 2-1 biteceğini düşünüyorum. gelecek sezon muhtemelen kadromuzda olacak sinan ve podolski'den ilk derbi golleri de gelse hiç fena olmaz. ayakları alışssın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın