• 14700
    ciddi anlamda bakıldığı zaman geçen yıldan farklı bir kadro söz konusu değil. takımda ufak birkaç değişiklik ile bir takımın bu kadar kötü olması tamamen saçmalıktır.

    peki bundaki suçlu yönetim mi ? yönetim en başından beri maddi olarak sıkıntı yaşadığımızı ve bu sene transfer yapamayacağımızı söyleyip duruyor. biz galatasaray taraftarı olarak bunu makul bir sükunet ile karşılar iken dong gibi gereksiz insanlara para verilmesi ve adamı memleketinden uçak ile aldırılması da şaşırttı açıkçası.

    bu seneki sıkıntı futbol takımımızda tamamı ile ruh. futbolcular inançlarını kaybetmiş durumdalar. oynamak istemiyorlar. evet biz her sene şampiyonluk beklemiyoruz ama sen şampiyon olmak için uğraşacaksın. aldığın paranın hakkını, giydiğin o kutsal formanın hakkını vermek zorundasın.

    takım çok değişmedi. ama oyuncular çok değişti. defans hattımız şu an belki de en kısır dönemini yaşıyor.

    topu dağıtması gereken orta sahamız top almaya korkuyor.

    kanatlarımız bencillikte sınır tanımadan oynuyor.

    ne kadar sevmesem de podolski elinden geleni yapıyor. uğraşıyor didiniyor. sneijder için konuşmaya bile gerek yok her zaman olduğu gibi profesyonel olduğunu her maç gösteriyor.

    bizim futbol takımından beklentimiz o armanın, o formanın, bu cefakar taraftarın hakkını verecek şekilde mücadele etmeniz. şampiyon olursunuz veya kaybedersiniz futbol bu sonuçta. ama galatasaray futbol takımı hiçbir zaman bu kadar baştan havlu atacak bir takım olmadı.

    bu sene için benim gibi galatasaray'a gönül vermiş bir çok taraftarını hayal kırıklığına uğratan futbol takımıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın