• 14683
    takım mangala gitmiş. isteyenler barbekü de diyebilir. http://i.hizliresim.com/rMoOGm.jpg

    eleştirilerim;"
    yeni türkiye'de yaşadığımız için riekerink'in rakısını kadrajdan silmişler. ama masa altındaki şişenin varlığından hepimiz eminiz. dursun özbek, hocayı sarhoş edip maaş vermeden çalıştırmak istiyor.

    semih kaya, takımda sadece 1 yabancı istediği için birden fazla yabancının katıldığı mangal zirvesine katılmayarak tepkisini tüm türkiye'ye göstermiş.

    selçuk ve sneijder'in arası mersin deplasmanından beri bozuk. geçenlerde kendisine biat etmediği için sneijder'in üstüne yürüyen selçuk dün gece de barbut oynarken "iki zara 100 bin verdiği" için sneijder'e silah çekmiş. bu resimde de görüldüğü gibi selçuk sol koluyla sneijder'in sağ omzuna bastırarak çaktırmadan onu sakatlamaya çalışıyor.

    olcan ve umut "bu takımda büyükler oturur küçükler ayakta durur" diyerek volkan pala ve denayer'i oturtmamış ve tepelerine dikmişler. ayrıca olcan, çocuklara bir tane soğuk bira bile açmamış. yazık, volkan pala'nın bakışlarından bile anlaşılıyor canının ne kadar da bira çektiği.

    chedjou "yeni kontrat istiyorum yoksa fotoğraf çekinmem" demiş. başkan "tamam bakarız" dedikten sonra zorla fotoğraf çekilmiş. fazla para istediği gözlerinden anlaşılıyor.

    genç yeniçeri emre çolak bir elini linnes'in omzuna koymuş ama sol eliyle tarık'ın bacağını sıkıp "merak etme, ben bu norveçliyi en kısa zamandan takımda şutlatır seni sağ beke yazdırırım" mesajı vermiş.

    muslera'ya hiç yakıştıramadım. hoca ve sneijder'in arasında durması gerekirken o da artık işin kolayına kaçıp yeniçeri grubuna adını yazdırmış olacak ki selçuk ve bilal'e yakın durup "benim asıl arkadaşlarım bunlar" mesajı vermeye çalışmış. yazıklar olsun muslera!

    sabri "lan volkan biraz eğil de göbeğim gözükmesin" diyerek genç santraforu göbek sansürü olarak kullanmış.

    takımdaki yeniçeriler, denayer ve podolski'ye "siz nasıl olsa gidicisiniz, şöyle arkalarada doğru ilerleyin bakalım, yarısı yerin altında olan kardeş, sen de anladın mı?" diyerek onları arkalara iteklemişler. fotoğrafta az gözükmelerini sağlamak suretiyle bir subliminal mesaj yaratmışlar. taraftarın beyninden bu futbolcuları çaktırmadan silmek istiyorlar. ama galatasaray taraftarı bu kirli oyunları yemez!

    "

    nasıl olsa sözlükte ilerleyen günlerde bunlara benzer şeyler yazılacaktı. o yüzden ben şimdiden yazarak sizleri zahmetten kurtardım.

    rica ederim, saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın