aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3925
    https://twitter.com/...s/721355617257054208

    https://twitter.com/...s/721384872934248448

    bu tweetlerim sonrası ultraslan beni engellemiş dün itibari ile ve sosyal medyada benim gibi yüzlerce insanın da engellendiğini gördüm.

    benim için bu engel satılmışlardan olmadığımın kanıtı olduğu için gayet mutluluk verici ve hiç umrumda değil inanın çünkü bu taraftar grubu fikri hür vicdanı hür dediğimiz galatasaray ve galatasaraylıların tibüne yansıması kesinlikle değildir.

    şimdi olaya şu maddelerden bakalım ve gerçekleri saptayalım isterim;

    -galatasaray tribünlerinin tek taraftar oluşumu olan ultraslan kendi taraftarlarını ne hakla engelleyebilir?

    -galatasaray camiası aylardır yönetime karşı ayaklanmışken,istifa çağrıları yaparken tek ses etmeyen ve bu hesaptan sadece canlı maç sonuçlarını veren ultraslan galatasarayın içinde bulunduğu durumdan memnun mudur yoksa yönetimi protesto etmemesi karşılığında bir çıkar mı sağlamaktadır?

    -eğer ultraslan satılmamışsa ve sessizlikleri galatasarayın içinde bulunduğu durumdan rahatsız olmadıkları için ise attığım tweetlerin arkasındayım ve evet siz galatasaraylı değilsiniz.

    -diğer ihtimal olarak galatasaray yönetimini protesto etmemek için çıkar karşılığında camianın sesi olmak yerine susuyorsanız yine attığım tweetin arkasındayım siz satılmışsınız.

    sorsanız fikri hür vicdanı hür üzerinden yorumlar yaparlar,galatasarayı en çok onlar seviyordur ama asıl şudur ki ne fikirleri hürdür ne de doların üstündeki benjamin franklinden bir gram daha fazla galatasarayı seviyorlardır.

    ayrıca strasbourg maçı için ortada bir bilet skandalı varken yine taraftarlarının hakkını korumak yerine susuyorlar çünkü onların mamaları,biletleri vs. zaten hazır.

    düşünün ki bu rezil yönetime kendisini çıkar uğruna satan bir taraftar grubu var galatasarayın ne hallere düştük,kimlerin eline kaldık çok üzülüyorum çok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın