resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4449
    kimse yazmamış ama "türk futbolu adına olumlu" herkesten önce -maalesef- bizim yapmamız gereken ama dursun isimli varlığın yapmadığı efsane bir rest çekmiştir. (karakteri ve icraatları göz önüne alındığında 'tehdit' de denebilir bir bakıma ama yine de olumlu bi rest).

    mehmet topal, caner erkin ve gökhan gönül'ün sezon sonu kontratları biteceği ve de bjk'ye transfer dedikoduları çıkması üzerine "bizden alacakları paradan fazlasını başka kulüp veriyorsa istedikleri yere gidebilirler. burada aldıkları 2m avrupa'daki 5m ile eşdeğer" demiştir. basını ve kulübün medya gücünü kullanacaksan böyle kullanacaksın işte birader. görelim bu andan itibaren futbolcunun masadaki pazarlık kabiliyetini. bahsettiği adamlar da yıllardır ilk 11'e direkt yazılan 3 isim, as kadro yani. yabancı sınırının kalkmasının rahatlığı da var illa ki bu restte ama farkeder mi yani bugünü konuşuyoruz neticede.

    peki biz ne yapıyoruz? ffp'den dolayı men cezası almışız, "futbolculardan indirim istemeyeceğiz, galatasaray attığı imzaların arkasındadır" zihniyetli başkana benzeyen birşeye sahibiz. 30+ sabri'ye zamlı kontrat yapmak da yine güncel olarak aklımıza gelen en skandal örneklerin başında.

    terraneo hamlesi, profesyonelliğe dair attığı adımlar filan derken sezon başında "lan yoksa?" dedirtmişti kendine ama neyse ki belli ki kafayı resetledi tertemiz yine özüne döndü sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın