aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3923
    galatasaray'ın tribündeki sesi olan oluşum.

    beyler beğenmiyoruz evet , ben de begenmiyorum neredeyse tüm politikalarını adamların. dünkü toplanmaya ses çıkarmamalarını da eleştirdim hatta. yönetim destekli vs. ama yaklaşık 15 senedir tribünde bağıran adamlar da bunlar.. önceden de zaten samiyen'de kapalı ve yeni açık olarak bağıran iki grup vardı. ultraslan olunca organize olundu ve organize işler yapılmaya başlandı. ama alpaslan dikmen öldükten sonra sanırım iş biraz bozuldu , bir de tribün profilini 2000 oncesini hatırlayanlar için söylüyorum, saçma sapan tinerci , mafyatik tipler de vardı bağıran ve tribün liderliği yapanlar arasında. şimdi o adamlar biraz temizlendi diye düşünüyorum.

    bağımsız oldugunu iddia eden, ama bagımsız olmadıgı bilinen bu gruba ragmen başka bir bagımsız grup olusmamasını neye bağlıyorsunuz peki? yani çok mu zor bir başka taraftar grubu olarak ortaya cıkmak ? ama cıkmıyor işte. bizim stadın organize şekilde devamlı bagıran, tezahürat yapan , pankart acan, koreografi yapan ve deplasmanlara giden grubu bu grup işte başka yok. o sebeple begenseniz de begenmeseniz de eldeki malzeme bu. nedense cok kızamıyorum ben bu adamlara. neticede tribün yani , ne bekliyoruz ki?

    ayrıca galatasaray taraftarı ultraslan'dan oluşmuyor. bütün misyonumuzu bu adamlara ihale etmek te saçma geliyor bana. böyle bir sorumlulukları yok adamların, kendi hallerinde takılıyorlar işte. bedava bilet falan olayı da aslında bence adamların parasız olmasından değil, ne olacak yani 1000 lira kombine parası mı veremeyecek adamlar? bence onun yerine toplu halde hareket edebilmeleri için tribünün o kısmını ultraslan'a ayırıyorlar işte olay o. insanların da 1000 lira için kalkıp başkana falan "yönetim istifa" demeyeceğine inanmıyorum acıkcası. begenmediklerine de bagırmasını, istifaya cagırmasını biliyorlar. son 10 maçtır neredeyse her maç sonunda bagırıyorlar "yönetim istifa" diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın