• 431
    orospu çocukları tarafından yine kana bulanmıştır. hani'de karakola bombalı saldırı yapmışlar. şu dakikadan itibaren çözüm sürecine geri dönüş yapalım diyen herkesin evveliyatlarını gg. ama o teröristlerin de anası babası var diyenlerin ağızlarını yüzlerini gg. o devlet doğuda kürt katliamı yapıyor diyen* ancak terör saldırılarında sus pus olan akademisyeninin de, meclisteki vekilinin de, ele geçirdikleri sendikaların üyelerinin de alayının gg.

    ama en başta kendilerine göz yuman, masaya oturan, öcalan denen domuz yüzlü kanalizasyon sıçmığını "namaz kılardı, çok duygusaldı, annesi de türktü zaten canım" şeklinde aklamaya çalışan, bunu yaparken medyayı kullanan, doğuda askerin polisin elini kolunu bağlayan, kışlalara, karakollara hapseden, bir babası elli elini kolunu sallaya sallaya hava üssüne girip bayrağı indirince normalde ateş edip indirmesi gereken askerin yetkilerini kısım kısım kısıtlayan herkesin ki onların kimler olduğunu biliyorsunuz, dolu dolu gg, gg, gg.

    1 şehit 45 yaralı var, 3'ü ağır. yaralılarımıza acil şifalar, şehidimize de allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın