aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3885
    alpaslan dikmen sonrası bu "şey"in ne hale geldiği zaten ortada değil miydi?

    yani ben bazı şeyleri anlayamıyorum. birincisi süleyman seba'nın çok "ponçik" bir başkan olarak anılması. abi elimde kitaplar var, diyor ki kitapta süleyman seba çatlı'yı ve başka birkaç mafya babasını kongreye sokup gözdağı verdi. kitap yalan yazıyorsa, açalım yazarına davayı.

    anlamadığım ikinci şey, fenerbahçe'nin rakip olarak çok büyütülmesi. yahu biz en büyük galibiyeti almadık mı bu adamlardan? sahalarında kupa alma maçı vardı. saha onların. yemeden 1 gol atmak yetecekti adamlara. ne oldu? kupayı çatır çatır kim aldı? sonra, madem biz bu adamlarla "rekabet "ediyoruz, eh abi avrupanın en önemli 3 kupasından 2'si bizde. güzel yönetilirsek umarım kupa 1'i de alıp türk olmayan takımları yenmek olan yola çıkma amacımızda harika yerlere geleceğiz. sonrası ne olur? fifa dünya kulüpler şampiyonluğu. benim için kupa 1, fifa dünya kulüpler şampiyonluğu çok önemli kupalar. fenerbahçe bize 6 atmış. eee? kocaeli de 5 atmadı mı? taner gülleri coşturmadı mı bizi? mersin, konya ne ise bunların bir üstünde trabzon-bursa-beşiktaş-fener vardır işte. çok abatmak neden, bilmiyorum.

    üçüncüsü de dikmen sonrası ultraslan övülmesi. koreografi yapıyolarmış, hedeymiş, hödöymüş. sevgili kardeşlerim, galatasaraylı iş adamları derneği bu adamlara güzel paralar veriyor koreografi işleri için. yani kahve muhabbeti olacak ama, o paraya sen ben bile yaparız. ek olarak dikmen sonrası ultraslan keskin çizgilere sahiptir. onlar a diyorsa, siz b derseniz dayak yersiniz. dikmen döneminde hoşgörü vardı. hepimiz önce galatasaray taraftarı, sonra da farklı görüşlere sahip olması anlayışla karşılanacak bireylerdik

    ultraslan'ın kime hizmet ettiği bellidir. hizmet nedenlerini de lidyalılar bulmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın