• 14578
    facia geçen, felaket geçen 2015-2016 sezonunun 27. haftasında hem de bir maç eksiği olmasına rağmen 53 gole ulaşmış takım. lider beşiktaş'ın ise 57 golü var. lan oğlum bu nasıl olur diyorsan yediğimiz gol sayısı tam tamına 40.

    bu istatistiği neden verdim? hamza hamzaoğlu kalsa idi şimdikinden daha iyi durumda olurduk diyenler var. hh bu takımın başındayken de her maç gol yiyorduk. 3 gol attığımız maçı 4 gol yiyip kaybediyorduk (rize deplasmanı). hh savunucusu istatistikçi tayfaya göre onun dönemine oranla daha etkisizmişiz. istatistiklere göre çok da büyük bir fark yok ama? yine maç başına 2 gol ortalamaya yakınız. hamza kasım'da bıraktı ama bu takım hala ligin en çok gol atan ikinci takımı durumunda. hem de forveti olmamasına rağmen. demek ki gol yollarında bir sıkıntı yok. peki sorun ne? savunma. futbolcu isterse 4. golü atsın biz 5.'yi yer yine kaybederiz çünkü orta sahan yok!

    top bizde kalacak, pas yapacağız, melo'nun yerine hakan'ı kullanacağız. bilal-selçuk-hamit orta sahası bizi götürür diye diye takımı resmen sabote etti. kendi ütopik ve türkiye liglerinde hiçbir geçerliliği olmayan saçma sapan düşüncelerini bizim üzerimizde test etti.

    galatasaray futbol takımı orta saha takımıdır. fenerbahçe ise forvet. orta saha sistemi kurmaya çalışan aykut kocaman nasıl bir şekilde fenerden gönderildiyse bizde ise orta sahayı boşlayıp takıma ha babam kanat, forvet arkası ve forvet dolduran hocalar rezil rüsva oldu. galatasaray'ın ayarıyla oynamayacaksın. futbol aklını değiştirmeye kalkmayacaksın. hh bunu anlamadığı için kondisyonsuz, savunma yapamayan, skoru koruyamayan leş gibi bir takım bıraktı. fatih terim enayi miydi gelir gelmez kaleci (muslera), stoper (ujfa), sağ bek (eboue) ve orta saha (melo) aldırdı? o koskoca sezon forvette elmander-necati ve baros rotasyonu ile oynadık ve kanat oyuncumuz bile yoktu. buna rağmen orta saha ile savunmayı sert tutarak inanılmaz keyif veren bir oluşum yarattı terim. takım dümdüz bir takımdı evet. 4-4-2 oynayan dümdüz bir takımdı ama keyif veriyordu, toplu oynuyordu, az gol yiyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın