resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1024
    aziz yıldırım ile yemek yediği iddia edilen canımız ciğerimiz, umarım siteden yalanlanır, çünkü adnan polat'ın 5 dk bile görüşmesine izin vermediği bir oyuncu o kişiyle yemek yememesi lazım tabi bu tamamen benim fikrim.

    umarım bu entryi oh be yalan habermiş diyerek editlerim.

    evet editleyelim sevinçle, arda ve adnan sezgin aziz yıldırım ın yemek yediği yere gitmişler, arda aziz yıldırımın elini öpmüş kendisinden büyük olduğu için ve 15 dakika görüştükten sonra "hala galatasaraylıyım" diyerek lafı koymuştur, fenerli medyanın bunu "espri" olarak algılaması da pişkinliğin dik alasıdır.

    http://www.fotomac.com.tr/fen116.html

    aziz yıldırım arda'yı bitirdi!
    sezon başında g.saray başkanı polat'a "arda ile 15 dakika görüşeyim onu fenerli yaparım" diyen f.bahçe başkanı aziz yıldırım, dün yıldız oyuncu ile istinye park'ta bir araya geldi. görüşme tam 15 dakika sürdü.

    ***

    zaman yetmedi

    uğruna 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı milli oyuncuyu 15 dakikada fenerbahçeli yapacağını iddia eden başkan, yakaladığı fırsatı kullanamadı!...

    f.bahçe başkanı aziz yıldırım, istinye park'ta bir araya geldiği arda turan'ı ikna edemedi... sezon öncesi uğruna 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı g.saray'ın 10 numarası ile 15 dakika görüşmesi halinde onu f.bahçeli yapacağını iddia eden yıldırım, tam 15 dakika süren görüşme sonunda istediğini alamadı. ikilinin, gündeme damga vuran sürpriz buluşmasından
    sonuç çıkmadı.

    tüm gözler o masada!
    istinye park'ta asbaşkan şekip mosturoğlu ile yemek yiyen başkan, büyük bir sürpriz ile karşılaştı. g.saray futbol a.ş. genel müdürü adnan sezgin ile arda da aynı restorana geldi. sezgin ile arda'nın yıldırım'ın masasına gitmesi ile tüm gözler o bölgeye çevrildi. başkanın elini öpen milli oyuncu, 15 dakika süren görüşme sonrası "hâlâ g.saraylıyım" şeklinde espri yaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın