• 54
    aynen, hamza kalsaydı, şampiyonlar liginde son sürat devam ederdik.
    aynen, hamza kalsaydı, arka adale sakatlıkları rekor düzeye asla gelmezdi.
    aynen, hamza kalsaydı, takım çaykur rize'den 4 yemediği gibi eskişehir'den de 4 yemezdi.
    aynen, hamza kalsaydı, yeterli gördüğü bu kadroda sadece burak ve umut'tan oluşan forvet rotasyonu muhteşem iş yapardı, toplam 100 gol atardı.
    aynen, hamza kalsaydı, ne oynadığı belli olmayan bireysel performanslarla bir kaç oyuncunun öne çıkarak kazandığı maçlar değil, dünya futbolunda kuralları baştan yazacak olan sabri, umut, yasin öztekin, podolski tipindeki oyuncularla pas oyunu kuracaktı.
    aynen hamza kalsaydı, hiiç abuk subuk açıklamalar yapmayacak, "taraftar her maçı kazanmamızı bekliyor" gibi ultrasüpersonik açıklamalar olmayacak, kimse sinirden kendini sikmeyecekti.
    aynen, hamza kalsaydı, ortasahanın dolayısıyla takımın savunmasını düşürecek felipe melo'nun satılması olmazdı, takım "kg var" diye anılmazdı.
    aynen, hamza kalsaydı, kendisinin kurmadığı, oturtmadığı kadronun başarılarından güç zehirlenmesi yaşayıp, durmadan taraftarı azarlamaya, "3 kupa", "4. yıldız" diye her soruna bahane üretmezdi.
    aynen, hamza kalsaydı, semih'i barcelona, sabri'yi psg, bilal kısa'yı juventus'a veriyorduk. ama bayern münih'in devre arasında isteyeceği umut bulut asla satılmazdı çünkü her takım böyle bir forvet istiyor olurdu.
    aynen, hamza kalsaydı, mario gomez'e 9 milyon vermeden taş gibi forvetlerimizle yola devam ederdik.
    aynen, hamza kalsaydı, takımda öyle bir otoriter yapı kurardı ki, oyundan çıkan oyuncunun elini uzatmamasını geç, asker olurdu hepsi asker.
    aynen, hamza kalsaydı, takımda kutuplaşma ve gruplaşma olmazdı.
    aynen, hamza kalsaydı, konya'yla 8 puan ne kelime, fenerle beşiktaş'ın önünde 10 puandaydık.
    aynen, hamza kalsaydı, uefa'dan men cezası almıyorduk.
    aynen, hamza kalsaydı, seneye şampiyonlar ligi kupası kesindi.

    aynen kardeşim. bu çok temellendirdiğin, varsayımlara dayanmayan, söylediğin yargılar çok doğru. aynen.
    en haklı sensin bu sözlükte. her şeyi sen biliyormuşsun meğer.

    senin eşeğin kancık olsun.

    edit: bakkal hesabıyla, "şu kadar galibiyet bu kadar mağlubiyet olmuş demek ki şurada şu iyi" ya da "konya'nın kadrosu iyi değil, eee biz üstte olmamız lazım" gibi sığ ve subjektif mantıkla argümanlar sunması, ya da sadece 15 20 maçlık periyotlara projeksiyon yapıp, buna göre üstün körü, kendi düşüncesini destekleyecek varsayımlarda bulunduğu fikirlerinin mahiyeti problem değil. sen yaz yine "düz mantık basit işte yhaa" temalı entrylerini. anlamamışsın sen ana mesajı.

    mesele; senin amacının üzüm yemek değil, bağcı dövmek olması. sorun "fırsatını buldum, dur yabıştırayım her başlığa -ben demiştim- temalı entryleri" davranışı, "hamza'yı biz savunduk haklıydık, çünkü ben geleceği gördüm ve bu söylediklerimin doğruluğu çıktı. aha bana ofsayt verenler alın bunu!" minvalinde entryler girmesi. sözlük benim değil elbet. ama ortalık bu kadar gerginken "saçını taramak" istiyorsa tepki görmeyi normal karşılaması gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın