resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4396
    (bkz: #1927112) bir şey biliyorum da söylüyorum adam tam bir bomba. terörmüş, ülke bölünürmüş , acılar yaşanırmış bu adamın zerre umurunda değil onun için varsa yoksa fb.

    aslında bu futbol cahilinin ne yapmak istediği ortada aklınca beşiktaş maçından sonra derbiyi oynayarak türk telekom arena'da yani sahamızda kupa kaldıracak işte bu adam bildiğin akıl yoksunu, bu kadar sığ bu kadar basit bir şey. öncelikle belirtmek lazım ki biz kadıköy'de kupayı kaldırdığımız zaman rakibimiz bizzat kendileriydi bizi yenerek kupa kaldırsanız ne olacak aynı anlama gelmez, ikinci noktada şu bence fenerbahçe zaten o güne kadar arzu ettiği ortamı bulamayacak federasyon yardım etse dahi başaramayacak çünkü işi gücü komplo olanın sonu bellidir çıkmaz sokaktır.

    aslında bizim merak ettiğimiz husu yönetimimiz bu konuda nasıl bir tavır sergileyecek, olanları kabul edip şamar oğlanı gibi ne söylenirse harfiyen yerine mi getirecek yoksa başkaldırıp gerekirse sahaya çıkmama seçeneği de dahil olmak üzere mücadele mi edecek?

    beşiktaş yönetimi'nin bu konuyla ilgili düşüncelerini daha onlar dile getirmeden tahmin etmek zor olmasa gerek bence bir basın toplantısı yapılacak, görüntülerin doğru olmadığı vb.. boş sözlerle taraftarlarına birlik mesajı verilip onların gazı alınacak, her ne şekilde, ne zaman nerede olursa olsun çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz minvalinde konuşmalar yapılacak, sonuçta fenerbahçe ne zaman isterse o zaman oynanacak ve bu gerçek asla ama asla değişmeyecek!

    çünkü ne galatasaray ne de diğer kulüpler fenerbahçe kadar etkin, lobici, söylediğini yaptıran bir kulüp değiller.

    domestik hemen her konuda fb'nin istediği bir lig ve türevlerinin dışında bir gelişmenin olması mucizeden öte bir şey değildir.

    yaşasın türk futbolu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın