resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4384
    zamanında bu sözlükte, evet bu sözlükte, direniyor, teslim olmuyor denilerek alttan alta sinsice savunulan adamdı. sadece ulusal kanal ve halk tv izleyen beyni sulanmışlar türkiye'nin belki de en karanlık adamlarından birini helikopter ihalesine girmiş, rte'ye küfretmiş, cemaatin adamlarını yönetime almamış gibi hiçbir dayanağı olmayan iddialarla bir kahraman haline getirdi.

    kendisi her dönemin adamıdır. 2000 öncesi ve hemen sonrası askerci, 2005'ten kelli akp'lidir. yarın mhp başa gelsin en has milliyetçi olur, tribünleri bozkurt işaretiyle selamlar.

    bu dediğimi biraz daha açmak gerekirse; 2000 tarihinde kurduğu yönetimde emekli amiral atilla kıyat, ağır ulusalcı uğur dündar gibi isimler vardı ve kenan evren'in fenerbahçeliliğine sürekli vurgu yapılırdı. dönemin paşalarıyla ertuğrul özkök'ün villasında türk futbolu masaya yatırılırdı. asker kökenli hakemler galatasaray'ın tabiri caizse anasını bellerdi.

    2002'de sonra malum partinin adamlarıyla yönetim kurulları oluşturuldu. akp'nin en büyük ihalecilerinden nihat özdemir, saray muhallebicisinin yani topbaş'ın mahdumları, daha sonraki dönemler cihan kamer vs. bir güzel kulüp yönetimine sokuldu. defalarca alex ile birlikte erdoğan ziyaretleri, tüm takımı toplayıp yine rte ile birlikte suriye'de maç yapmalar hep bu dönemde olan garipliklerdi.

    uzun lafın kısası bağdat caddesi'nde bu adamın tertiplediği yürüyüşe formayla katılan şerefsiz galatasaraylılara hakkımı helal etmiyorum.

    tiplere bak hele http://www.ortadogugazetesi.net/...ed.ic.gXaPVGqu2E.jpg

    tipe bak tipe http://www.ulusalkanal.com.tr/...oad/fenerbahce-3.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın