• 23
    fetiş doğru bir tanım değil ama bu konu konuşulması gereken bir konu. şöyle ki;

    yanılmıyorsam geçenlerde kendisi bile "evet kötü oynuyorum" demiş. sneijder'in kendisi bile bunu söylüyor. ama sen buraya "sneijder bu sezon kötü" yazarsan sırasıyla "yerli sevici, terimci, hamza fanboyu, biatçı, ırkçı, denizli yandaşı, kafatascı, hakan ünsal'ın ikizi, arif erdem'in sağ kolu, yabancı düşmanı, hasan şaş'ın sol kramponu, orta doğu zihniyetli, paralel savunucusu, rönesans karşıtı, abdülhamit hayranı, devrim cahili, kavimler göçü sempatizanı" gibi sıfatlarla itham ediliyorsun tanımadan bilmeden bu kadar da yargılamayın karşınızdakini. en doğru siz değilsiniz.

    halbuki durum çok basit. sneijder bu sezon iyi değil. messi ve ronaldo dahil her futbolcu gibi sneijder de kötü oynayabilir. ve bu sadece "sneijder kötü oynadı"dır. bu kadar. 10 yıl sonra bugünler akla geldiğinde "yahu sneijder o sezon çok iyi değildi" denecek.

    bu sezon yanılmıyorsam 5 gol 6 asisti var. avrupa'da golü yok, asisti hatırlayamadım. yani bu sezon sneijder, sneijder gibi oynamıyor. bunun bir sürü sebebi olabilir. yanında oynayanlar kötü olabilir.
    hollanda euro2016'da yok. gs de iddiasız olduğu için mental sıkıntısı olabilir.
    yaşı 32'ye yaklaştığı için olabilir.
    dizindeki sıkıntıdan ötürü olabilir.
    olabilir de olabilir.
    mesela bence fazla agresif olduğu için performansı düşük. bu demek değildir ki sneijder gitsin. ki ben zaten sneijder'i bu sezon pek eleştirdiğimi hatırlamıyorum. ona sıra gelmiyor. hoşuma gitmeyen konu ise işgüzar menajeri. 20 milyonu getirenle görüşürüz diyor. çok yanlış. önce kulüple konuşacaklar demeli. menajeri böyle konuşmamalı. mazallah bazı futbolcuların menajeri şu lafı etse o futbolcuya ertesi maç "siktir git" diye pankart açılır.

    sneijder galatasaray'ın en değerli futbolcusu ve 2. kaptanıdır. hatta galatasaray'a gelen en iyi 3-4 isimden birisidir. dilerim futbolu bizde bırakır. ama bu demek değildir ki her yaptığı ve her söylediği doğrudur.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın