• 58
    senelerdir birikmiş borçtan ve parasızlıktan yakınan kulübümüzün bir türlü değerlendiremediği ve paraya çeviremediği arazi.

    kapıda ferrari duruyor ama ev kirasını bile ödeyemiyoruz diye ağlıyoruz.

    illa satalım da demiyoruz, bunun üzerine bir tesis, toplukonut vs. yapılsa mesela, en az 500 milyon euro toplanır yani o derece. tüm borçları öder, kenara da 200 milyon euro para koyarız. gelir -gider dengesini oturtur , zarara hiç bir şekilde girmeyecek şekilde transfer yaparsak ta bir daha asla bu durumlara düşmeyiz. ama şu anda tam 15 yıldır süren kanser gibi bir borç batağında olduğumuzdan her sene paramız yok hikayeleri dinliyoruz. florya gibi bir yerde arazimiz var , bogazın gobeginde adamız var, rivada devasa arazimiz var ama açlıktan işportacılık yapıp bileklik satmaya calısıyoruz. bu çözümsüzlüğün nedeni tabii ki yönetimlerin ve genel kurulun belki divan kurulunun basiretsizliği.

    hayır değerlendirmezsek yarın birgün devlet istimlak edecek, el koyacak birşey yapacak, 3. köprü ayağına o olacak. kupon arazi çünkü. sonra ayıkla pirincin taşını. ortada büyük bir rant oldugu için herkes birbirini kitliyor ve bir meksika açmazı oluyor galiba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın