resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1872
    şu andan itibaren en ofsayt entryler arasında ilk sırayı çekecek olan az ama öz cümlelerime başlıyorum.

    fikret ormanın arkasında olan bu denli bjk li taraftarın olma sebebi neydi abiler kardeşler...
    adam ilk seçime girdiği gün "babalar benden pahalı transferler beklemeyin ben buraya tek başıma gelip aday oldum kimsede arka çıkmadı, bu borclari kapatmaya çalışacağım dedi.. biraz sesler yükseldi kalktı açıklama yaptı "şu konuşanlar, nerdesiniz ? konuşacağiniza gelin basa geçin lan o zaman düdüklü tencere tipli herifler sizi" dedi. ( bana göre kendisi öyle biri ama neyse )..
    kimse vizyon demedi niye çünkü vizyon adı altında bu hallere geldiklerini biliyorlardı.. yiyen yedi zaten daha da anası ağlamasın istedi... bakın ne kadar nefretde etsem feda dediler dua ettiler belki de büyü yaptılar birilerini yaladilar ama kendilerince is yapmaya çalıştılar bu hareketlerine saygı gösterdim..

    şimdi biz bunları yapalım deseniz hayır derim.. biz daha büyük bir takımız.. ama bu dursun özbek bunları deseydi hiç birimiz kalkıp bu kadar eleştirmezdik.. adamın bana göre en büyük hatası bu cümleleri sarf etmemesi..
    hadi kalksın biri aday olsun dese kimse mabadini yerinden kaldırmaz ama tv başındaki herkes laf söylüyor..

    adamı gram nebze sevmem ama kalkıp bir gün bile ünal başkan klubun anasını bellemissin, adnan polat klübü batirmissin, hey sen inan kirac klübü haraca bağlamışsın demiyor.. saygı sevgi korku sebebi ne bilemem ama demiyor.. ilk gün kalkip söyleseydi biz bu denli hakaret etmezdik..

    ben suan sadece adamın yaptıklarını izliyorum.. ha eğer siz şikayet ediyorsaniz cumlelerinizin arkasında bizi kurtaracak şeyleride sıralayın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın