resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 4706
    sezon 2003-2004.
    takımın başında fatih terim var.
    ilk önce "çöpler" iftirasıyla başlayalım.
    2003-2004 kadrosu şöyle;

    https://tr.wikipedia.org/...C4%B1_2003-04_sezonu

    frank de boer, batista, elvir baliç, florin bratu, fabio pinto, ali lukunku, ovidiu petre, suat usta, richard kingson vesaireli efsanevi dönem :)

    korkunç bir para harcıyor galatasaray ve bu fatih terim dönemi, maç başına 1,58 puan ile lig altıncısı (6) olarak tamamlanıyor.
    2004 mart ayında hagi göreve geliyor, sezonu tamamlıyor ve yeni sezona başlıyor.

    kadrodan ömer erdoğan, frank de boer, berkant göktan, batista, eyüp kaymakçı, florin bratu, fabio pinto, ali lukunku, abdullah ercan, cesar prates, gabriel tamaş, cafercan aksu, murat erdoğan, emrah umut ve mehmet bölükbaşı ayrılıyor, yerlerine,

    stjepan tomas, rigobert song, alioum saidou, flavio conceçaio, ibrahim yavuz, arda turan, mehmet güven, özgür can özcan, franck ribery, ferhat öztorun, aydın yılmaz ve hasan kabze geliyor.

    toplamda şu kadro ile ligi şampiyonun sadece 4 puan gerisinde, en az gol yiyen ikinci takım olarak (şampiyon fenerbahçe 24, galatasaray 25 gol yemiş) tamamlıyor. koskoca sezon, şampiyondan sadece 1 gol fazla yemiş bir takım var, 34 tane maç var. insaf. siz ne yapıyorsunuz? bir tane maçı ele alıp, o maçta çok pozisyon verilmesi üzerinden koskoca bir sezon için genelleme yapıp, `"işte hagi'nin takımı buydu"` diye haksızca yaftalıyor, bununla yetinmiyor, karşınızdakilerden veri bekliyor, sonra iki-üç tane veriyi alıp yine yorum yapıyorsunuz. bu pek de iyi niyet göstergesi bir davranış değil. daha çok fikrini haklı çıkarmak için kasıtlı bir manipülasyonu gösteriyor

    puan ortalaması 2,24 ile sezonu tamamlıyor hagi.
    takımın oynadığı futbol, kulübün yaşadığı klasik post-terim sendromu olan ekonomik yıkıma rağmen umut vericiydi. bunu inkâr edenin ya yaşından ya da futbol bilgisinden şüphe ederim.

    sonrasında elbette işimiz biter bitmez, zor zamanımızda kariyerini bizimiz için riske atan hagi ile yollarımızı ayırıp eric gerets ile anlaşıyoruz ve emre aşık, sasa ilic, necati ateş gibi kaliteli isimlerle takviye edilen kadro şampiyon oluyor. necati ateş gol kralı oluyor.
    takımın puan ortalaması 2,44

    2. döneminden ise çok fazla bahsetmeye gerek yok.
    bazı çok önemli figürler, yeterli maddi-manevi kuvveti görmediği için görevden kaçarken hagi yine taşın altına elini sokmuş ve sorumluluk almış, galatasaray'ı sahipsiz bırakmamış ve elinden geleni yapmıştır.

    şu anda da neredeyse tamamen kendi eseri olan viitorul constanta takımı ile yükselen bir grafiği var ki olanak tanındığında neler yapabileceğine en büyük delildir.

    o yüzden, dönüp dönüp aynı şeyleri anlattırmayın gözünü seveyim.
    abdürrahim'i de allah nasıl biliyorsa öyle olsun.
    kötü konuşturtmayın insanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın