resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 4694
    bu ülke de futbol gelişmiyorsa bilenlerin yanında bilmeyenlerin daha çok konuşmasındandır. hagi ile ilgili bir çok kişi gelişi yanlış olur diyor. neye göre diyor dha önce ki gelişlerine göre. adam daha önce geldiğinde kaliteli olmayan kadrolarla kendi bildiğince kısa zamanlarda bir şeyler yapmaya çalıştı. keza bu gözlerin fenerbahçe'ye karşı gördüğü en büyük galibiyeti aldırdı. lig'de gençlerbirliği ile berabere kalmasak şampiyon bile yapacaktı.

    neyse konu geçmişi değil bu adamı şu anda takip ediyor mu eleştirenler? mesela sahipliğini yaptığı kulüp ile romanya'da kaçıncı sırada olduğunu biliyorlar mı gelmesin diyenler? mesela 29 şubat 2016 tarihi itibari ile (bkz: viitorul constanta) takımı ile ligde bir maç eksiği ile 3. olduğunu ve 6 takımlı şampiyonluk turu grubuna kaldığını biliyorlar mı? bu kulübün hagi tarafından 2009 yılında kurulduğunu biliyorlar mı? bu takımın bir maç eksiğine rağmen ligde en çok gol atan takım olduğunu biliyorlar mı? bu takımın akademik alt yapılarınında kendi liglerinde 1. olduğunu biliyorlar mı? mesela takımın genç isimlerden kurulduğunu biliyorlar mı? http://www.mackolik.com/...amp;season=2015/2016

    hatta 1 şubat 216 tarihinde trt'nin (bkz: tek analiz) programına katılıp verdiği bu röportajı izlediler mi?

    gidip tuchel, kloop, bielsa düşünene kadar kendisine bir kez daha ve tam yetkiyle şans verilmesini istediğim efsane 10 numaramızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın