• 14470
    teknik direktör sıfatı ile takımın başında bulunan herif ile yollar ayrıldıktan sonra, gelecek sezonda da takımı çalıştıracak teknik direktör getirilmez ise iyice boka batacak takım. böyle bir hocayı bulup getirdiler diyelim, bu sefer de hiç sanmıyorum ama istifa ettikten sonra yerine gelecek bu bokun laciverti olacak yeni yönetim o teknik adamı barındırmayabilir.

    bunların hiçbiri yapılmayıp takımı sezon sonuna kadar idare edecek birini ararlar ise, ya türk teknik direktör getirecekler ki bu durumda bokun içindeki hal artık vücutta kalıplaşmaya neden olur, ya da takımı taffarel'e devredip karışık bir yöntem uygulayacaklar. bu durumda da rezaletin boyutu değişmeyecek. zira takımı yüksek ihtimalle selçuk inan ve çetesi yönetecek. ha bu olmadı moda tasarımcısı dursun bey olaya el atıp sneijder liderliğinde bir organizasyon olması konusunda karar kıldı diyelim. bu sefer oluşabilecek diyalog, stoperde neden semih, hakan balta oynamıyor sorgusu ile başlayıp bilerek pas atmamalara, maç satmalara kadar gidebilir. daha önce yapılmamış şeyler değil sonuç olarak.

    kısacası ne taraftan tutarsan elinde kalacak takım. zaten mevcut kadroda bir sike yarayan oyuncu yok, üstüne bu durumlar tuz biber ekecek. zaten yönetim aynı, gitseler de zihniyet aynı, değişse de bağlı olduğu kültürü aldığı ülke belli. neyse ben kendi dertlerimle ilgileneyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın