• 14425
    artık bir devrimin yaşanması gerekmektedir. doymuş futbolcuları bir an önce gönderip yerine başarıya aç,istikrarlı ve futbol bilgisi olan futbolcu birliğini takıma kazandırılması gerekmektedir. tabii ki sadece futbolcularla olmayacağı gün gibi aşikar . mutlaka vizyon sahibi ve disiplinli ayrıca ne oynatmak istediğini bilen birde hoca ile anlaşılması gerekmektedir.

    bizler taraftarız söz konusu galatasaray olunca tabii ki beklentilerimiz hep üst düzey olabiliyor ama gerçekten bir devrim yaşamak istiyorsak bunu mutlaka düzgün bir lisan ile anlatabilecek ve uygulayabilecek bir yönetiminde olması şart oğlu şart! evet devrim lazım ama bu devrimi türk hocalardan beklemekte gerçekten aptallık olur. iyi veya kötü fatih terim her zaman bu devrimi gerçekleştirme potansiyeline sahip yegane tek teknik adamıdır. yabancı tercihi her zaman değerlendirilmeli ve iyi odaklanıp sonuçlandırılmalıdır.

    gerekirse 5 yılımızı verelim ama yeter ki istediğimiz gibi hücum futbolu oynayalım bu felsefeyi her zaman uygulayalım . işte bunun içinde hep destek tam destek demeyi ve sabırlı olmayı bilmemiz gerek. bu taraftar yeri geldi 14 sene şampiyonluk görmedi önemli olan doğru planlama ve doğru felsefe olduktan sonra hiç kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın