resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1794
    acilen ezilmesi gereken yılanın başı kendisidir.

    yönetimi bu kulüpten ne zaman gider galatasaray adına o zaman yeniden umutlanmaya başlarım, şu an için hiç ümit yok çünkü. taraftarın gazıyla gönderdiği hamza hamzaoğlu'nun yerine getirdiği adam* sadece futbolculuktan değil futboldan emekli olalı çok olmuş.

    ünal aysal "ben futboldan anlamam ama futboldan anlayandan anlarım" demişti. dursun bey'in anladığı tek şey sanırım otelcilik. ki onu da iyi bildiğinden emin değilim otelleri ne durumda hiç bilmiyorum.

    başkanlık seçimlerinden önceki konuşmalarını çok iyi hatırlıyorum. "herkesin anlattığı gibi kötü bir ekonomisi yoktur galatasaray'ın" diyordu. "aksine çok güçlü bir potansiyele sahip" diye de ekliyordu. şimdi yok durum çok kötü yok ceza alabiliriz falan.

    14 yıl şampiyon olamadığımız dönemleri bilmiyorum ama bi kaç yıl üst üste şampiyon olamadığımız dönemler gördüm. avrupa'ya gidemediğimiz ya da gidip de rezil olduğumuz dönemler gördüm. ama takımımdan hiç bu kadar nefret etmemiştim. galatasaray'dan soğumak mevzusu bazen burada da tartışılıyor olur mu öyle şey falan deniyor. fakat ben şu an takımdan bildiğin nefret ediyorum. çünkü gerçek galatasaray bu değil. eminim böyle olmadığına. bir kaç futbolcu dışında galatasaray'ı gerçekten sevdiğine inandığım hiçbi futbolcu yok. kimsenin gözünde bi hırs göremiyorum.

    galatasaray çok değil daha bir kaç sene önceye kadar real m., juventus, man utd. gibi takımlara kafa tutuyordu. şimdi ise ne halde.

    ondan sonra da ben takımıma her şartta destek olucam. nah olurum. bileklik değil toplu iğne bile almam o gs store'dan. bunun takım kötüyken desteklememekle bi ilgisi yok. takım kötü değil çünkü. ortada takım diye bi şey yok. sen önce kendi içinde bi ruh yakala sonra taraftardan her türlü desteği görürsün.

    bu akşamki maçın* da bu duruma gelmesindeki tek suç oyuncularındır. 9 kişi kalmış trabzonspor'u yenebilmek için olmayan penaltıya bel bağlıyorsan zaten bırak yenme. şampiyon da olma ki zaten olamıyorsun. avrupa'ya da ceza alıp gidemeyeceksin. size bu sene her şey müstehak.

    hayatım boyunca ilk defa bu sene takımımdan bu kadar utandım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın