• 6363
    sözlük gecenin bu vakti babamla biraz nostalji yapıyorduk. 60'lı 70'li yıllarda göztepe'nin aldığı zaferleri, canlı canlı izlediği maçları anlattı bana. daha sonra izmir'deki diğer türk takımlarının ve milli takımın zaferlerinden bahsetti.

    daha sonra galatasaray'ımızın izmir'de oynadığı ve babamın staddan izlediği bir maçtan bahsetti ama çok emin olamadı bundan. kiminle ve hangi tarihte oynadığımızı tam hatırlayamadı. avrupa maçıymış sanırım ve takımın başında mustafa denizli varmış. yıllar da 70-80 civarıymış. galatasaray cezası nedeniyle izmir'de oynamış maçı. tıklım tıklım kalabalık bir atmosferde oynanmış bu maç. bu maçı internetten araştırdım ama bulamadım bir türlü. yukarıda verdiğim bilgilerde bazı tutarsızlıklar ya da eksikler olabilir, 60 yaşında adamcağız, mazur görün lütfen. :( bu maçı bilen varsa beni yeşillendirsin lütfen, çok memnun olurum.

    edit: yapma hayrettin ve 3re3ra2gs1cimbombom hatırlattı. 19 nisan 1989 galatasaray steaua bükreş maçıymış. izmir atatürk stadında oynanmış ve 1-1 sonuçlanmış. teşekkürler.

    http://www.mackolik.com/...aray-Steaua-Bucarest
App Store'dan indirin Google Play'den alın