aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3808
    2006-2007 sezonu ile bu sezonu 2015-2016 sezonu karışlaştırdığımızda büyük bir değişime uğramış olduğunuzu görebileceğiniz taraftar grubu. bu değişimi anlatmaya çalıştığım yazıyı aşağıda görebilirsiniz.

    2005 - 2006 sezonunda efsane bir şampiyonluk alan kadromuz vardı. gerçekten çok büyük iş yapmışlar saha içi ve dışında bir çok olayla mücadele etmek zorunda kalmışlardı. bu şampiyonluğu aldıklarında mental olarak çok yorulmuşlar ve bir sonraki sezona neredeyse sıfır kadro takviyesiyle girmişlerdi. bir sene önce ki konsantrasyon ertesi sene tabi ki olmamıştı ve takım kötü gidiyordu. ama bu adamların bir sene önceden kalan büyük bir kredileri vardı. fakat olaylar hiç öyle gelişmedi, tribündeki grubumuz tarafından kredileri hemen tükenmişti. oysa ki bir sene önce sahadaki aslan parçaları fenerbahçe'yi kollayan hakemleri de yenmişlerdi, sahada ki rakiplerini, maddi sıkıntıları da.

    ara not: anelka, nobre, luciano elleri falan hatırlarsınız.

    yukarıda belirttiğim gibi bu aslan parçalarının kredileri hemen tükenmişti, ama kime göre neye göre tükendiğini bilemiyorduk. takım sahaya çıkarken metin oktay tezahuratları yapıyorduk. metin gibi oynayın diyorduk. aynı şekilde bazı oyuncularımızı protesto ediyorduk. hatta bazı maçlarda tribüne bile çağırmıyorduk. hiç unutmuyorum sakaryaspor maçında, sakaryaspor taraftarı efsanemiz hakan şükür'ü tribüne çağırıyor ama biz çağırmıyorduk.

    o gün metin gibi oynayın dediğimiz takım ve bugün sahadaki takım. o gün ki taraftar grubumuzun yaptıkları ve bugün ki taraftar grubumuzun yaptıkları. o günlerde hakan şükür'ü, hasan şaş'ı bile yuhlayan taraftar grubu bugün formayı sahada çıkartan selçuk'a, gram gelişim göstermeyen semih'e, 3'lü çektirmek dışına çıkamayan sabri'ye, forvet olarak maçları sıfır şutla kapatan umut'a, saha da öylesinde dolanan burak'a sahip çıkan taraftar grubu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın