• 2638
    ne 15 milyon eurosu allah aşkına? geçen sene bütçe bu sezonkinin yarısı bile değildi. unutulmasın kaçan oyuncular, takımın 5 adamla oynaması falan. ayrıca şunu da belirteyim; sen maça gitmiyorsun, basketbol takımına destek olmuyorsun, sonra da ''yaa bütçe neden kısıldı'' diyorsun. abdi ipekçi hangi maçta tıka basa doldu? 12 milyonluk istanbul'dan 2 bin seyirci çıkmıyorsa yönetim de keser tabi paraları. aynı şey futbol için de voleybol için de geçerli. sen ne kadar ilgi gösteriyorsun da yönetim duyarlılık göstersin?

    cska maçı dillerden düşmüyor. düşmesin de zaten ama taraftar olmasa o başarı yakalanır mıydı?

    o dönem çok mu büyük bütçe vardı, yıldızlarla mı doluydu takım?

    destek olmalı taraftar öncelikle.

    sırf ergin hocanın hatrına bile gidilir o maçlara be insaf. ancak sosyal medyada bütçemiz kısıldı diye ağlamayı bilirsiniz. istanbul'da olup da maça gitmeyen adamın bazı konularda eleştiri yapması abesle iştigaldir.

    kaldı ki zaten her sene tonla transfer yapılıyor. önemli olan planlamanın doğru olması. çok fazla çöp oyuncu aldık. maddi durumlardan dolayıydı bunlar da. ergin hoca'da suç bulamam asla. ancak doğru planlama olursa 3 milyon da yeter 2 milyon euro da.

    o salon dolarsa zaten yönetim de anlar bu şubenin önemini. ancak kimse gereken özeni göstermiyor bir de eleştiriyor. bazılarımız ancak tv karşısında oturup, onu bunu eleştirmeyi biliyoruz. fedakarlık zamanı gelince soğudum veya küstüm deniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın