resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1569
    bakın çok bir şey istemiyorum. sadece çalıştırdığı bir takımın başında 1 sezonu tamamlayabilsin, sonra tekrar galatasaray' a hoca olup olmaması gerektiğini tartışırız. kötü hoca ve kötü hoca olarak da kalacak kendisi.

    oyuncu olarak efsanedir o ayrı ama yorumcu olarak da hoca olarak da fiyasko. çünkü kendisini geliştirmiyor diğer herkes gibi. ben futbolun içinden geldim ben futbolu biliyorum sanıyor. iyi hoca olmanın futbolu bilmekle ya da futbolun içinden gelmekle çok az ilişkilli olduğunu görmezden geliyor herkes gibi. hamza da böyleydi. futbolla, hocalıkla işli dışlı olan adam binlerce oyuncu arasından 3 sene önce gündeme gelen jem karacan' ı bulup istemezdi. hayali demiyorum bakın, herkesin hayalidir galatasaray' a hoca olmak, ama planı galatasaray' a hoca olmak olan adamın galatasaray' a önerebileceği 100 tane adam olmalı jem karacan' dan önce.

    bazılarınıza komik gelebilir ama benim türk hocalar için de fatih terim ve şenol güneş' ten sonra en beğendiğim hocalar aykut kocaman ve ersun yanal. çünkü gittikleri takıma bir imza atıyorlar. başarılı olurlar ya da olamazlar o ayrı ama takımın oynamaya çalıştığı bir şey oluyor, takım sahada bir şeyi deniyor. yapıyor ya da yapamıyor ama bir plan var. allah aşkınıza mustafa denizli ile biz ne oynamak istiyoruz da oynayamıyoruz bir anlatın ya da mustafa denizli son 10-15 yılda hangi takıma ne oynatmak istemiş de o takım ne oynamış ya da oynayamamış?

    edit: abdullah avcı' yı unutmadım. bilerek yazmadım. bir düzen kurdu yıllardır o takımda ama ne uzuyor ne kısalıyor. üzerine futbol olarak bir şey koymuyor belediye. kötü değiller ama bundan daha iyi olur diyeceğimiz bir ışık da vermiyorlar hiç. oysaki saydığım iki isim yani aykut hoca ve ersun hoca başka takımlara gidip oralarda a kendi futbol anlayışlarını yerleştirmeye çalıştılar ve genelde başarılı oldular. skor olarak olmasa da oyun olarak kendi istediklerini oynattılar. o oyunu sevmiyorsan bu hocalarla çalışamk sitemezsin bunu anlarım ama ligdeki onlarca hocadan hangisi için şunun net bir oyun planı ve anlayışı var o yüzden ben onu getiriyorum takımın başına diyebilirsin. bence bir hocanın bir oyun anlayışı olur sonrasında da gittiği takıma göre, maça göre, kadroya göre bunu revize eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın