• 57
    galatasaray'ın üzerine çökülecek arazisi. twitter'daki bir kullanıcının yazdığı gibi yakında "galatasaray'a riva müjdesi, 300 milyon euro galatasaray kasasına girecek" haberleri başlar. daha sonra tıpkı arenada devlete milyonlar kazandırmamıza rağmen "devlet size stad" yaptı algısını oluşturanlar "devlet sizi kurtardı" edebiyatı yapacak.

    ulan cidden çok mantıksız şeyler dönüyor. sayhan efe diye bir kullanıcı twitterda dumankaya adlı firmanın futbolla hiçbir alakası yokken neden bize sponsor olduğunu soruyor mesela. belki de riva'da yapılacak inşaatlar için ufak bir hediye verdi galatasaray yönetimine.

    allah galatasaray'ın ve gerçek galatasaraylının yardımcısı olsun.

    edit: yıllardır yolumuza taş koyan akp hükümeti çatı konusunda bize yardımcı olmaya başladı, otel için izin hiç sıkıntı çıkmadan alınmış, stadın yanına yapılacak spor salonu hakkında hiçbir engel çıkarılmamış ve yine stadın yanına yapılacak restaurantlara da hiç kimse ses çıkarmamış. restaurantlar konusunda bilgi sahibi değilim bu arada. yakında arenanın üst kullanım hakkını da verirler bize. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın