resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5380
    satılıp satılmama spekülasyonları yapılan , galatasaray futbol klübünün dünya çapında kaliteli 2 futbolcusundan biri olan uruguay asıllı kalecimiz.
    bir kere para için veya borç kapamak için veya ffp için satılması tartışılmayacak derecede saçma... elinde böyle bir değer varsa emekliliğine kadar korursun. onu satsan , sadece onun gibi birini için önümüzdeki beş yıl, gelen paranın 2 katını harcarsın. bir de üstelik defans bu kadar evlere şenlik iken. mesela fenerbahçe bütün kusurlarına rağmen , volkan denen mahlukatı yıllardır tutuyor.

    geliyor muslera'nın kendi gitmek isteyip istememesine.. gerek türkiye'nin şu anda içinde bulunduğu durum, gerekse takımın hali türkiye'den gitmek istemesine yol açabilir. bir de premier lig gibi bir yerde oynamak isteği olabilir. 29 yaşında , parasını kazandı, uluslararası başarı elde etti. şimdi bir bu kaldı. bir de unutulan nokta; muslera'nın uzatmalı sevgilisi ile yakında evlenmiş olduğu gerçeği. türkiye'ye kıyasla hem bir yabancı kadın için, hem de olası çocuk için ingiltere çok daha iyi bir seçenek... eğri oturup doğru konuşalım, bu böyle.

    muslera bu ülkeye uyum sağladı, kültürünü sevdi, çok seviliyor. duygusal da bir insan. yoksa mesela bizim almancı rızkçılar gibi rasyonel ve egoist olsa çoktan gitmişti ingiltere'ye.. taffarel'de kalması için bir etken..

    kalması için önce galatasaray futbol takımı düzelmeli , ki adam yaptığı işten zevk alsın gene. sonra da türkiye düzelmeli ; yabancı bir kadının rahat yaşadığı ve gönül rahatlığıyla çocuk yetiştirilebildiği bir ülke olsun ki muslera kalmak istesin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın