• 236
    yanlış yapıyosunuz abi, niye ıslıklıyosunuz? bırakın burak rahat rahat oynasın, bırakmadınız ki çocuk gönlünce bir top ezsin, eliyle koluyla faul yapsın, gol kaçırıp ellerini başının arkasında birleştirsin. hata yapa yapa öğrenecek işte, aceleniz ne sizin? çocukcağızın bir türlü kendine güveni gelmedi işte sizin yüzünüzden. bak yine ıslıklayıp moralini bozdunuz ya! bırakın sabri oynasın, yediğimiz golleri rakip yarısahadan doya doya bir izlesin, dağa taşa top şişirsin. niye ıslıklayıp rahatlarını bozuyorsunuz? nasıl taraftarsınız siz lan? utanın kendinizden!

    size kaç zamandır taraftarın görevi her şartta desteklemektir demiyor muyuz? çobanı önüne ne koyarsa yiyen koyun misali her durumda takımına destek vereceksin, bunu hala anlayamadınız mı? daha iyi bir takım olmayı istemek, futbolcular hakkında yorum yapıp yetersiz bulmak, futbolcuları dünya futbolundaki muadilleriyle kıyaslamak falan nasıl sözler bunlar? ne haddineymiş taraftarın, siz ne zannediyorsunuz kendinizi? taraftar dediğin zincirsiz köledir, maça gelir, sesi kısılsa bile 90 dakika bağırır, karnı açken bile store'dan alışverişini yapar, yenilsek bile ertesi hafta hiçbir şey olmamış gibi kaldığı yerden devam eder, yeri geldi mi mutfakta aşçı dairede sekreter sokakta hanımefendi olur.

    en önemlisi, verdiği paraların nereye gittiğini asla sorgulamadan her şartta destek olur! siz taraftar değil, şişko nuri'nin torunlarısınız! yazıklar olsun!

    (bu her şartta destek olma lafını kim çıkardıysa anneannesinin gıdısını öpeyim)
App Store'dan indirin Google Play'den alın