• 231
    bu taraftarin kara gun taraftari olmadigini soylemek icin 10 yasinda falan olmak gerekir herhalde. gerets donemini nasil unutursunuz? ben artik bu tamlamalarda samimiyet sorgulamaya basliyorum arkadas.

    bu takim 30 yilda en az 9 10 kere bu duruma dusmustur. gerets donemi haric pek cogunda da isliklanmistir. ha isliklanmayi haketmedigi donemlerde de isliklanmistir o ayri mesela. hic bu kadar hele hele burak ve sabri kadar isliklanmayi hakedecek bir galatasaray gormedim. bamli servetli takim dahil.

    kimse kusura bakmasin. hoca secen futbolcular burada, laubali futbolcular burada, ben oldumcuklar burada. arada yabanci dusmanlari bile var. bunlari oynatabilmek icin capsiza bile katlandik. adamciligin kralini yapanlar burada. taraftara el kol yapan, karsimda titrerler cekenler burada.

    bu adamlari isliklayanlara iyi gun taraftari demek neyin kafasi gercekten merak ediyorum.

    bu yonetim tipki gerets doneminde oldugu gibi cikip erkek gibi paramiz yok deseydi sneijder'in satilmasini bile kabul etmese de en azindan tartisir duruma gelmis taraftar tribunleri hinca hinc doldururdu.

    ama hayir.

    caka satildi.

    cok onemi adamlar icin sali gunleri beklendi. ibrahimovic neredeyse 1 ay boyunca yalanlanmadi. bunlari nasil unutacagiz?

    bas bas yetersiziz diye bagiranlara transfer taraftari diyenlerle bugun iyi gun taraftari diyenler ayni zihniyetin urunudur.

    ne o bir taraflari atmosferi gecen yetenek fukarasi terbiyesiz furbolculari ne de capsizi bize layik gorerek vizyonsuzlugun dibini gerceklestiren, ustelik ders almayarak, gelecegi planlamak yerine gunu kurtarmak icin bir baska yanlis hoca transferi yapan yonetimleri kurtaramayacaksiniz.

    bizim en sevdigimiz tezahurat yenilsen de yensen de taraftarin senle tezahuratidir, ultraslan seninle degil.

    bu taraftar daha meshur denizli maci oncesinde takimini sampiyon ilan etmis onurlu gururlu galatasaray taraftaridir. kombinesini de parasiyla almistir. bu da boyle biline.
App Store'dan indirin Google Play'den alın