• 14137
    bir oyuncuyu performansından ziyade potansiyeli ve yeteneğiyle değerlendirmek gerek. tabii bir de kazandığı para ve karşılığında verdiğiyle. mesela geçen sene yasin çok iyiyken bu sene dökülüyor. ama geçen sene dökülen olcan ise bu sene oldukça iyi.
    her kötü oynayan oyuncu için gitsin yerine başkası alınsın demek bence mantıklı değil. benim mantigima göre;

    umut, sabri, jem, hamit, tarik derhal gönderilmeli. acilen bir kanat ve bir forvet alınmalı. koray, emre çolak, yasin gibi adamlar her takımda vardır ve olmalıdır da. 24 kişinin 24' u de üst düzey olamaz bir takımda. hem yedek bekletemezsin hem de o maaşları karşılayamazsin. bizdeki en büyük sorun hem verilen gereksiz maaşlar hem de hak etmeyen adamlar çok uzun süre şans vermek. sabri gibi örneğin. her takımda dönem dönem sabri gibi o takımın seviyesinin altında adamlar olur ya da adamlar zamanla o seviyenin altına düşer ama hiçbir takımda o adama bu kadar sabredilmez.

    semih ve koray'dan biri 4. stoper olarak tutulup diğeri de yine gönderilmeli bence. burak senede 1.5 milyon euro alan biri olsa kalsın derim yedeklerde ama o aldığı para çok uçuk verdiğine kıyasla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın