• 14133
    şu an yapılan ve yapılması gündemde olan işler sene başında yönetim ve/veya hamza tarafından yapılsa idi güle oynaya 21. şampiyonluğunu kazanacak takımdı.

    övüle övüle bitirilemeyen, yere göğe sığdırılamayan beşiktaştan 3 (üç) gol eksik atmışız. maç başına 2 golden fazla atıyoruz ama gol yükünü çekmesi gereken forvetlerin gol sayısı toplamda 11. gole katkıları da (asist, ön boşaltma, duvar olma) katıldığında bu rakam 13 falan olur ki zaten sıkıntı burada.

    ligin 3 bölgede açık ara en kötü oyuncularına (sağ bek, sol iç orta saha (mcl) , forvet) sahip olmamız nedeniyle bugün buradayız. burası çok önemli.

    öncelikle defansa toptan yapılan eleştirileri doğru bulmuyorum zira hangisi oynarsa oynasın sağ bekin açığını kapamak için shift etmek zorunda kalan bir defans hata yapar; aynı şekilde orta saha hiç top kesemez ise defans bir noktada illa hata yapacaktır.

    sağ bek linnes ve mcl donk transferi ile umuyorum ve tahmin ediyorum ki yiyeceğimiz gol sayısı hatırı sayılır şekilde düşecek. şimdi takımın gol yükünü çekebilecek veya doğru işler yaparak 27 gol atan diğer oyunculara pozisyon hazırlayabilecek bir forvet alınması lazım ki yarınlara içimiz bir nebze rahat bakabilelim.

    forvet alınırsa 17/17 zor ama imkansız değil fikstür itibariyle 14-15/17 daha reel bir rakam. bu maçlarda derbi sektirmezsek hayatta her şey olabilir. forvet alınmazsa üzülerek söylüyorum nah yaparız 17/17
App Store'dan indirin Google Play'den alın