resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 16
    sanki şu an ihtiyacımız olan futbolcu değil gibi. mesela bazı futbolcular var. bakın aynı seviyede demiyorum kesinlikle, öyle olduğunu iddia etsem çok gülünç olur çünkü. 26 yaş ve 26 yaş altı olup belirli tecrübesi olan futbolcular vardır.

    holger badstuber, sebastian rode, lionel carole, diego demme, hope akpan mesela örneklerimiz olsun. farklı seviyelerde de olsa, bir kaç sezon tecrübesi olan adamlar bunlar. gelir, katkı verir. yaşları itibariyle de 5-6 sene zaten bizimle oynarlar. badstuber'in sakatlık sorunu var gerçi. epey hemde. atlatmış ise diyelim onun için.

    bu oyuncular gelir, 5-6 sene katkı verebilir. 5-6 sene demek, kendilerinin yedeklerini de takıma kazandırabileceğimiz uzun bir süre demek. yedeklerin bu oyuncularla birlikte tecrübe kazanması, sonra yeterlilerse as oyuncuların yerine geçmesi demek. altyapıyı adam edecek uzun bir süreç demek.

    emre gelip katkı verecek tecrübede değil henüz. dediğim sistemi kurmuş olsaydık, güzel bir transfer olurdu emre. ama sanki şu an ihtiyacımız olan adam değil gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın