resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5036
    hiç mustafa denizli kalemi olmayan oyuncu.
    hatırlarsanız okan buruk'u da yedek soyundururdu denizli milli takımda. hem de en formda zamanında.
    öyle ekstra işler yapan, orta alana giren, yaratıcı kanat oyuncularını pek sevmez. anca çizgide oynasın oyuncu.
    orta sahada ise zaten fizikli, kazma oyunculardan yanadır tercihi. biz henüz pek anlayamıyoruz çünkü galatasaray'da öyle bir oyuncu yok. olsa hürriyet güçer her maç banko oynardı denizli'nin sisteminde.

    emre çolak'ı kim oynatır?
    pas futbolunu seven ve bilen adam oynatır. defansı rakip kaleye yaklaştırıp oyunu sıkıştırabilen, şok preslerle savunmayı rakip yarı sahada yapmasını becerebilen hocalar oynatır.

    emre meselesi ayrı ama esas mesele şöyle ki;

    adı geçtiğinden beri denizli'yi tanıyan kim varsa büyük yanlış olduğunu söyledi adamın. mesela devre arasından sonra değerlendirmek isteyen arkadaşlar var. onlardaki umudu kıskanıyorum. fakat bu transfer sezonunda falcao, neingollan, fellaini, vidal, daniel alves, alexis sanches, kompany'i birarada alsak evet daha çok gol atarız, daha az gol yeriz, daha çok puan toplarız fakat oynadığımız futbol yine enine boyuna geniş, rakibin hatlarımız arasında kolayca cirit attığı, karaktersiz bir oyun olur. değişiklik sadece sahadaki oyuncuların daha kaliteli olmasından doğacak skor farkıdır. ama o kalitenin karşılığını asla futbol olarak oyun anlayışımıza yansıtamaz denizli.

    kolay kolay peşinen kimseyi damgalamam ama zaten uzun müddettir tanıdığımız, bildiğimiz teknik direktör denizli. dolayısıyla görev yapmadığı 5-6 senede acaip büyük değişimler geçirmediyse ki geçirmediği her halinden belli, ne yapacağı konusundaki tahminler malesef uzun fikri takipler neticesinde oluşturulmuş ve yanılma payı az tahminlerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın