resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5272
    bir sneijder hayranı olarak söylüyorum, kendisi açık ara bu takımın en karakterli futbolcusudur. zaten baktığınız zaman ligde tüm takım taraftarlarinin da takdirini toplayan tek oyuncumuzdur. kötü maçları olmuştur belki ama isteksiz oynadığı, ruhsuz oynadığı maç hiç olmamıştır belki de. yüz ifadesini gordukce ben hayattan soguyorum. hadi bizi siktir edin de, su adamı nasıl uzersiniz lan allahsiz herifler!

    sneijder'e sevgimiz sonsuz zira takımı en çok sahiplenen en mücadele eden ve en iyi futbolcularından biri. tabi attığı önemli ve jeneriklik goller onu daha gözde biri haline getiriyor. bence bu noktada muslera'ya haksızlık ediyoruz. muslera kaleci olmanın verdiği "gizli kahraman" olma durumunu yaşıyor. yani bi kalecinin kurtarisi bi gün konuşulur ama bir 10 numaranın attığı füze senelerce konuşulur belki. oysa ki muslera'nin yaptığı kurtarışlar en az sneijder'in golleri kadar kıymetli. dahası, kocaman yüreğiyle, her maç sahaya koyduğu karakteriyle ve asla yüzümüzü kızartacak bir hareket yapmamış olmasıyla bu takımdaki saygıyı en çok hak eden isimdir.

    bu güzel insana sevgimizi, saygımızı daha iyi göstermeliyiz. bu belki arenada kendisine yapılacak bir jestle olur ya da başka bir şekilde olur bilemiyorum. ama böyle bir şeyler yapmalıyız. onu ne kadar sevdiğimiz göstermeliyiz. şu sıralar morali dip seviyede kendisinin. hem ona moral olur biraz.

    şu lanet sezonda yüzümü guldurebilen nadir insanlardansin be nando. inşallah hep bizimle kalırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın