resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 22
    açıkcası scout ekibimiz bu oyuncuyu izleyip beğendiyse kendilerine oyuncu öneren menejerlerden de, bir oyuncuyu transfer etmek isteyen teknik direktörlerden de fazla güveniyorum. ikinci ligde oynayan adamın kaç gol attığı potansiyelini belli etmez. ancak bir gerçek de ikinci ligde çok iyi oyuncular olabileceği. işte bu adamın en az 10 maçını izleyerek belli olacak hadise.

    yani mücade gücü nasıl, oyun içerisinde hareketli mi, top kontrolü, pas yeteneği... çok kriter var. bunlar bana göre attığı gol sayısından kat kat önemli. çünkü geleceği takım galatasaray. oynayacağı oyuncular podolski, sneijder. farklı seviye, farklı anlayışlar, farklı bakış açısı. tabi rakipler de değişiyor. yeri geliyor real madrid karşısına çıkıyosun, yeri geliyor kadıköy deplasmanına gidiyosun, yeri geliyor ali sami yen'de çabucak skoru yakalamanı bekleyen 52.000 kişi önünde top oynuyorsun. ne rakip seni rahat bırakıyor ayağında top varken, ne psikolojin. en azından rüştünü ispatlayana kadar tüm eleştiri okları senin üzerinde, hata yapma lüksün yok.

    fernandao brezilya'da bir takımın yedek oyuncusuydu. bana göre ligimizin çok üzerinde futbol oynuyor. o yüzden giresunspor forveti etiketine takılmıyorum. benim için önemli olan, yeter ki scout ekibimiz bu oyuncuya iyi not vermiş olsun. avrupa'da akılcı transfer bu şekilde yürüyor. böyle transferlere de, bu transferlerin hata payına da varım. tutarsa 200-300 bin liraya galatasaray forveti sahibi olacaksın. maliyet avantajına bakar mısın? işte o zaman takım içi dengeler diyip yeni kontrat isteyen oyunculara işini yapan scout transferini gösterir, öyle fiyat önerirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın