• 139
    galatasaray'in iyi oynamadigi ama buldugu 6-7 pozisyondan 3 gol cikararak kazandigi maç. takim devre arasi gelsin diye yalvariyor resmen. maalesef yuruyecek ne fizik ne de moral yok oyuncularimizda.

    muslera: yedigi gollerde yapabilecegi bir sey yoktu. ilk golde semih verdi, balta'ya carparak kontrpiyede kaldi. ikincisindeyse antremanda orta-kafa-gol golu yedik.

    tarik: bu maçta siritmadi ama bunun nedeni akhisar'in anlasilmaz bir sekilde onun uzerine gitmemesiydi. tesekkurler cihat hocam. bu madeni kullanmayarak efendiligini gosterdigin icin.

    semih: eh be kardesim ne diyeyim ben sana? yani o yedigimiz ilk gol cidden inanilmaz. bak o topa dan diye vuramayan bir hucumcu olsa anlarim. nihayetinde bilemiyordur ne yapacagini derim. ama sen semihsin yahu. dan diye topa vurmak genlerinde var. neyse. biraz dinlendirilse iyi olur zira taraftarin sabri cidden tasiyor.

    balta: yerinde ve kritik mudahaleleri vardi. ikinci golde takim olarak sictik. hakan da bundan ari degildi.

    olcan: macta en begendigim oyuncularimizin basinda geliyor. cidden iyi oynadi.

    chedjou: akhisar bir besiktas olmadigindan besiktas macindaki kadar siritmadi orta alanda ama ne olursa olsun yeri degil bence.

    bilal: ilk yarida cok pas hatasi yapsa da, takim halinde baski kurdugumuzdan bu toplari kolay kazandik. bence fiyat/performans olarak kolay vazgecilmemesi gerekiyor. bu neviden maclarda guzel isler yapabilir. jose r.'nin cok cok cok onunde.

    yasin: aklini kullandigi maclardandi. savunmaya yardimci olmasi ile one cikti. golu de kiraz oldu. cok mu iyiydi? hayir. ama savunmaya yardim onemli, savunmaya yardim sart.

    podolski: iyi mac cikardi. golunu yazmasi disinda savunmaya da, kendisine gore, epey katki sundu.

    sneijder: paslari ve sutlariyla etkiliydi. keske o guzel sutlarindan biri gol olsaydi.

    umut: kendi standartlarinda iyi bir mac cikardi. burak'in haftalardir yaptigi gibi takimi on kisi oynatmadi en azindan. eksiklerini vs hepimiz biliyoruz. bunlar degismeyecek de ama dun takimin iyilerindendi.

    jose: macta sahaya adim atmis en kotu performans veren oyuncu kimdir deseler pek cok kisi semih der herhalde ama bence jose idi. olaganustu sayida top kaybetti. olaganustu umursamazdi. kumasini musasini konusmuyorum ama hakikaten olacak is degil. oyuna girmesiyle orta sahada ezildik resmen. su kadar entry yazilmis ama bir kisi de jose'nin ne kadar kotu oynadigini soylememis. o da ilginc.

    sinan: son dakikada girdi. bir ofsaytla maci tamamladi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın