• 132
    mücadele gücümüz ve oynama arzumuz üst düzeyde olmasına rağmen ayrıca galip gelmemize rağmen ne yazık ki beni memnun etmeyen karşılaşmadır. evet akhisar iyi bir takım, kazandığımız için mutlu olmalıyız fakat ben mutlu olamıyorum. çünkü çok fazla hata yapıyoruz, çok kalitesiz bir kadromuz var.

    yasin ilk yarıda tüm pozisyonlarımızı hiç etmesine rağmen sırf galip geliyoruz diye alkışlanıyor.

    semih anadolu takımın topçularına rağmen yerlere düşüp duruyor ki bir tanesinde rakip çok fena geçmişti, bence faul de yoktu. yediğimiz 2. gole bakalım, semih nerede ?

    şu takımın en iyi forvetinin umut bulut olması bana koyuyor. kesinlikle ve kesinlikle ara sıra 70. dakikadan sonra oyuna girmesi gereken bir futbolcu.

    podolski 90 dakika boyunca sanırım 25-30 saniye falan topla buluşuyor. bu kadar etkili bir golcünün çok daha fazla oyunun içinde olabimesini yaratmamız gerekiyor.

    tarık sabri'nin yarısı kadar bile oynayamıyor ister kabul edin ister etmeyin. ptt liginde dahi yedek kalır bu adam. o kadar amatör ki...

    sadece günü kurtardığımızı düşünüyorum. umarım haftaya bir deplasman galibiyetine imza atıp devre arasına gireriz.

    2 hafta boyunca rakiplerimizinde puan kaybı yapması bizi tekrar umutlandıracaktır, zira ikinci yarıda büyük maçlarımızın çoğu ve derbiler arena'da oynanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın