resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8140
    kötü futbolcu olması kendi kusuru değildir. galatasaray yönetiminin kusurudur. yenilemezsin sözleşmesini, istediği yerde kötü futbolculuğuna devam eder. ikinci lige gider takımın en iyi futbolcusu olur.

    ancak sabri'nin kötü futbolcu olmaktan daha büyük bir kusuru vardır. yaşadığı şu hayat galatasaray sayesindedir. o halde sen galatasaray taraftarına saygısızlık edemezsin. "twitter'da sosyal medyada afedersiniz bana laf sokuyorlar, sizin gibi karşımda otursa kekeler, benden imza ister ama sosyal medyada cesaretli oluyorlar." işte bu laf sabri sarıoğlu'nun benim nazarımda ipini çekmiştir. yoksa uygun kontrat yapıldıktan sonra dursun amk yedekte. gerçekten de asist potansiyeli yüksek bir oyuncu. sokarsın gerektiğinde 70'den sonra oyuna.

    ama general maaşı alıp, kendini general sanıyorsa ve bir de üzerine galatasaray taraftarına saygısızlık ediyorsa o adam kulüpte barınmamalı. basın mensubu karşısında atıp tutuyor. şimdi ben de kendisine soruyorum, geçip galatasaray taraftarının karşısına bu lafları edebilir misin? diyebilir misin tribüne karşımda olsanız, otursanız kekelersiniz, imza istersiniz diye?

    hadi madem kalıbının adamısın, madem mesele bu şekilde ölçülüyor, çık aynı lafı cesaret bulduğun medya karşısında değil taraftar karşısında et.

    önümüzdeki sezon ayrılması ve bundan sonraki şampiyonluklarımızda kendisinin katkısını görmemek dileğiyle.

    ayrıca bir notum var sabri'ye; karşısında titreyeceği en az 100.000 galatasaraylı bulurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın