resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4670
    kendisi gibi karakterli bir futbolcunun bile bu kadar sapıtıp saçma sapan şeyler söyleme cesareti bulması beni oldukça kaygılandırıyor. aynı soruyu bundan bir-iki sene önce sorsan "yabancı sayısının kaç olacağı benim işim değil, ben kendi oyunumu geliştirmeye bakarım" diyecek biriydi bu çocuk.

    semih'in bu açıklamaları yapması galatasaray'da kronikleşmiş yerli-yabancı çekişmesini tekrar tekrar suratımıza çarpıyor. kendi performansına bakmadan yabancıların aldığı paranın hesabını yapan, "bana kalsa şu kadar yabancı oynatırım, bu kadar yabancı oynatırım" diye atıp tutma hakkını kendinde bulan zihniyetin bir an evvel değişmesi lazım. aynı programda semih'e sor bakalım, "milli takımda sence kim oynamalı" diye. bak bakalım nasıl kaçıyor, "bu benim işim değil fatih hocamız bilir" diyor. ama yabancı sınırı hakkında atıp tutma hakkı baki maşallah.

    bu zihniyet hangi futbolculardan kaynaklanıyorsa hepsinin kulağının çok ciddi biçimde çekilmesi lazım, mesela bu program yayınlandıktan sonra denizli, olcan ve semih'i çağırıp "bu ne rezalet" diye fırça çekecek ki futbolcular silkinip kendine gelsin. hamzaoğlu bunu yapamazdı(!) ama denizli'nin bu saçmalığa prim vermemesi lazım.

    bu kafada devam edeceksen 1 yabancılı bir takım bulup oraya git semihçim. sen de rahat edersin biz de rahat ederiz. ama "yerli de yabancı da olsa işini iyi yapan oynar, biz de işimizi iyi yapıp hatalarımızı düzeltmek zorundayız" diyebileceksen başımızın üstünde yerin var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın