resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1556
    kendisinin smokini falan sorun değil. kapüşonlu fotoğrafı da sorun değildi aslında. taraftar bulduğu yerden vuruyor. neden ? çünkü "iş" kötü.

    şimdi dursun özbek o kapüşonlu fotoğrafı çektirdi diyelim. biz sene başında çöpleri çok zor olsa da temizlemişiz. hamit, burak, selçuk gibi sözleşmesi kabarık futbolcuları da yollamışız. burak iyi paraya gitmiş, selçuk 2-3 milyona gitmiş, hamit ile karşılıklı feshetmişiz. semih kaya da satılmış hatta 5 milyon euro'ya.
    bu sene tekniğimizi orta sahayı ileri geri iyi adamlarla kuralım, melo'da kanatların yardımıyla yaşı dolayısıyla hiç sırıtmasın demişiz.
    muslera-telles-hakan-chedjou-linnes-konoplyanka-melo-mbia-bruma-sneijder-gignac 11'ini kurmuşuz. bruma geriye desteğini devam ettiriyor, bir anda mbia'yı geri atıp melo-sneijder göbeğine dönebiliyoruz 4-1-4-1 ile, kenarda emre çolak falan var. olmuş bir şekilde güzelce her şey. sinan kanat ve forvet rotasyonunda süre alıyor, her şey güzel.

    işte bu senaryoda, beşiktaş'ı yendiğimizi düşünelim dün. 1-2 gibi bir skorla, büyük takım golü yediğimizi düşünelim. %62 topla oynarken, bir anda kontra'dan gol yiyoruz 1-0 öndeyken ve 1-1 oluyor, büyük takım refleksi ile golü bulup, akıllı şekilde orta sahada kapanıp, arka tarafa gömülmüyoruz.

    işte o maçtan sonra, dursun başkan pijamalarıyla objektiflere yansıyor diyelim.
    ahaha ne tatlı adam bizim başkan, ulan icraatı da iyi herif sevimli de şuna bakın der miydik ? derdik. galatasaray başkanının ağırlığı yaptığı işte olur. şekli şemali geçelim. basketbol takımımızdaki kızlarımıza paralarınız takır takır ödenecek, her hafta da bulabildiğimiz her takımla hazırlık maçı yapacağız, temponuz düşmeyecek denilip, sorun çözülene kadar ligde yokuz dese, alkış kıyamet giderdik.
    icraat olacak işte. iyi icraat olacak. adamın smokini, kapüşonlu fotoğrafı batıyor. çünkü bok gibi başkanlık yapıyor.
    taraftar yakaladığı yerden vuruyor.

    o yazdığım kadro akıllı kurulursa, senelik maaş yükü 35 milyon euro falan sanırım. yedeklerle birlikte 43-45'i görür. fazla mı ? fazla. ama elinde bruma var, konoplyanka var, telles var. gönderdiğin anda birinden 0 bonservisten dolayı 20-25 milyon euro kar demek. diğerleri de sana 4-5 milyon kar ile sıcak para getirebilecek adamlar. maaş yükünü 30-35'e çeker, yoluna devam edersin.
    sonraki dönem de seçilirsin, borçlar da azalır, gereksiz para da verilmez, smokinin sevimli penguen başkanımız diye övgü de alır.

    ama icraat olmazsa hiç kusura bakma, o taraftar o kapüşonu alır...
    neyse.

    edit : fm falan da değil bu. leicester city güzel bir örnek. adamlar transfer ediyor, verimi alıyor. doğru adamı bulmakta olay. red bull salzburg önderliğinde gelişen avusturya futbolu da buna güzel bir örnek. oyuncunun yetenekleri kadar takıma uyumuna da iyi bakarsan alır takır takır oynatırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın