resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1235
    bu is bilmez yonetim varken galatasaray'a gelecek en uygun teknik direktorlerden biridir. oynattigi futbolu hic sevmem, galatasaray gunlerini gormedigimden kendisini de sevmem, futbol dunyasinin boylesine boktan oldugu gunumuzde hem hakemle, hem medyayla, hem federasyonla, hem de lanet olasi turk mentalitesine sahip futbolcularla ugrasmak gerek. fener'de bu isi aziz ve tayfasi yapiyor. besiktas'ta senol gunes konunun futbolcularla ilgili olan tarafini muthis kotariyor. bizde ise ne basiretli bir yonetim var, ne de turk futbolcularin gerekirse alnini opecek gerekirse ensesini tokatlayacak bir agabey. iste bu yuzden medyanin ve turk futbolcusunun ne kadar lanet olasi oldugunu bilen denizli bize uygun.

    gerci yonetimde unal aysal gibi federasyon ve medyayla savasan biri olsa bile camia icindeki dedeler ona engel oluyor, mancini bu yuzden gitti, prandelli ile bu yuzden dibi gorduk. degismesi gereken memleketteki carpik futbol duzenidir, futbolun masa basinda degil sahada oynanmasidir. yazik ki buna gucumuz yetmiyor. o halde degismesi gereken bu yonetim, daha da otesi, yonetimin arkasindaki liseci zihniyettir. degistirebilecegimizin en kolayi, galatasaray'dan nemalanan futbolcu sifatli vasifsiz parazitlerdir. yoksa duygun gitmis dursun gelmis; hamza gitmis mustafa gelmis bir anlami yok.

    mustafa denizli, madem kariyerli, guclu bir teknik direktorsun, bizi su parazitlerden kurtar. bu seneyi gectim, onumuzdeki sene de takimdan bise olmasin, ama yeter ki su ptt 1. lig seviyesindeki 10-15 herif takimdan gitsin. sonra da sen git, 4 stoperle sahaya cikmayan*, besiktas'a ezilmeyen* bi teknik direktor gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın